Millaista koulutusta Etelä-Savossa tarvitaan? Kerro mielipiteesi ja vaikuta.
Hyvä vastaanottaja,

Sinulla on edessäsi Mikkelin kesäyliopiston koulutustarvekysely, jonka tavoitteena on kartoittaa ja selvittää Etelä-Savon asukkaiden, yritysten ja organisaatioiden koulutustarpeita.

Kyselyn tulosten perusteella kehittämme Mikkelin kesäyliopiston koulutustarjontaa. Tavoitteemme on vastata entistä paremmin ja tarvelähtöisemmin eteläsavolaisten yritysten ja organisaatioiden sekä maakunnan asukkaiden koulutustarpeisiin.

Vastaathan kyselyyn 5.6.2019 mennessä. Kiitos jo etukäteen!

Tietoa Mikkelin kesäyliopistosta
Mikkelin kesäyliopisto on toiminut Mikkelissä jo 49 vuotta. Kesäyliopiston tehtävänä on järjestää alueen asukkaiden ja yritysten tarpeisiin korkeakoulutasoista avointa korkeakouluopetusta ja työelämälähtöistä täydennyskoulutusta sekä muuta sivistävää koulutusta (mm. luentoja ja seminaareja).

Avoimen korkeakouluopetuksen opintotarjontamme muodostuu useiden eri yliopistojen sekä yhden ammattikorkeakoulun opintokokonaisuuksista ja opintojaksoista. Voit osallistua opintoihin ilman pohjakoulutusta tai muita vaatimuksia sekä ilman erillistä hakumenettelyä.

Yksittäisillä opintojaksoilla täydennät tai laajennat työelämässä tarvittavaa osaamistasi. Laajemmilla opintokokonaisuuksilla (perus- ja aineopinnot) syvennät tietotaitoasi tai hankit itselle täysin uutta osaamista.

Mikkelin kesäyliopistosta löydät myös runsaasti työelämälähtöisiä täydennyskoulutuksia puolen päivän mittaisista koulutuksista jopa vuoden kestäviin koulutuskokonaisuuksiin.


Mikkelin kesäyliopiston koulutusalat ovat:
· juridiikka
· kielet ja viestintä
· kulttuuri ja hyvinvointi
· markkinointi, talous ja yrittäjyys
· opetus- ja kasvatusala
· sosiaali- ja terveysala
· ympäristö, yhteiskunta ja psykologia

Kyselyyn vastaaminen
Kiitos, että vastaat kyselyyn. Vastaaminen vaatii noin 10 - 15 minuuttia.

Mielipiteesi auttaa meitä Mikkelin kesäyliopistossa suunnittelemaan entistä parempia työelämälähtöisiä täydennyskoulutuksia ja tarjoamaan sellaisia avoimia korkeakouluopintoja, jotka palvelevat sinunkin organisaatiosi koulutustarpeita.

Etukäteiskiitoksin

Anne Havukainen
rehtori
Mikkelin kesäyliopisto

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service