Ανένδοτος Αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία
Μετά την τεράστια συσπείρωση στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, την μάνα των συλλαλητηρίων, στις 21 Ιανουαρίου 2018 και την λαοθάλασσα στο συλλαλητήριο της Αθήνας στις 4 Φεβρουαρίου 2018, με κεντρικό ομιλητή τον Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και τα ταυτόχρονα συλλαλητήρια σε 24 πόλεις της Ελλάδας, το αντιδημοκρατικό καθεστώς αγνόησε επιδεικτικά την βούληση του Ελληνικού λαού και προχώρησε στην υπογραφή της κατάπτυστης συμφωνίας με τα Σκόπια στις 17 Ιουνίου.
Παρά τις πιέσεις προς το πολιτικό προσωπικό της χώρας οι διαδικασίες προχωρούν και στους επόμενους μήνες θα έρθει προς κύρωση στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Η αξιωματική αντιπολίτευση παραμένει απλός παρατηρητής όπως και τα υπόλοιπα κόμματα του κοινοβουλίου κρυπτόμενα πίσω από την κυβέρνηση και περιμένοντας να υλοποιήσει τα σχέδια της για να της κάνουν απλώς κριτική.
Μπροστά στο κίνδυνο, που είναι πλέον περισσότερο από ορατός, να παραδοθεί το όνομα της Μακεδονίας σε αλλοεθνείς, και να ξεκινήσει ο διαμελισμός της χώρας, δεν διαβλέπουμε άλλο δρόμο από το να πάρει πολιτική μορφή το κίνημα των συλλαλητηρίων στα οποία πρωτοστατήσαμε.
Με αιχμή του δόρατος τη παράδοση του ονόματος αλλά και την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας σε εξωχώριες δυνάμεις αποφασίσαμε να συγκροτήσουμε ένα πολιτικό φορέα που είναι πέρα από δεξιές και αριστερές ιδεολογίες αλλά με μόνο γνώμονα το εθνικό συμφέρον.
Η δύναμη αυτού του πολιτικού κινήματος είναι ο απλός λαός χωρίς την συμμετοχή παρωχημένων πολιτικών προσώπων και επαγγελματιών πολιτικών.
Καλούμε σε συμμετοχή κάθε ανιδιοτελή πολίτη αυτού του τόπου που εμφορείται από αγάπη για την πατρίδα και έχει τις ίδιες αγωνίες με εμάς.
Ο χρόνος τελειώνει και πρέπει να δράσουμε άμεσα.
Αν όχι εμείς τότε ποιός;
Αν όχι τώρα πότε;
Email address *
ΟΝΟΜΑ *
Your answer
ΕΠΩΝΥΜΟ *
Your answer
ΙΔΙΟΤΗΤΑ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ *
Your answer
ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
Your answer
ΠΟΛΗ-ΠΕΡΙΟΧΗ *
Your answer
Δέχομαι την επεξεργασία & αποθήκευση των παραπάνω προσωπικών μου δεδομένων από τον "Ανένδοτο Αγώνα για τη Μακεδονία και την Δημοκρατία". Τα δεδομένα αυτά δε θα χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε άλλο σκοπό πέραν της ενημέρωσης σχετικά με τις δράσεις του υπό ιδρυση πολιτικού φορέα και της γενικής προσπάθειας συσπείρωσης γύρω από αυτόν. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service