Jelentkezés az ÉrdiPalettába
Mivel sok helyen látjuk, hogy segítséget kérnek az emberek, amikor valamilyen szolgáltatást igénybe szeretnének venni, vagy valamit be akarnak szerezni, ezért gondoltuk létrehozunk egy ilyen információs oldalt.

Van már pár ilyen "tudakozós" oldal, de mindegyik pénzt kér a megjelenésért. Mi ingyenesek leszünk most is, és később is.

Ha jelentkezik, és rendes adatokat ad meg, az szinte 100%, hogy gyorsan felkerül.

Ami nagyon fontos: csak akkor adja le jelentkezését, ha valóban valamiféle hivatalos vállalkozásról vagy vállalkozóról van szó. Nagyon szeretjük az aranykezű mestereket is, akik nem hivatalosan csinálják, amit csinálnak, de jobb a békesség alapon ők ezt a lehetőséget inkább hagyják ki.

Kérlek a jelentkezés előtt nézzétek át a gyakran ismételt kérdésink gyűjteményét is (http://erdipaletta.hu/gyakran-ismetelt-kerdesek/), abból nagyon sok mindent megtudtok.

Cég/vállalkozás/bolt/szakember/miegyéb neve *
Bármilyen név lehet, de azért hallgasson rá, és be lehessen azonosítani, hogy kiről/miről van szó.
Your answer
Elérhetőségek
Kérjük az adatait minél pontosabban adja meg. Minél több adatot ad meg, annál könnyebb lesz magát megtalálni az érdeklődőknek.
Pontos címe
Természetesen érdi címet várunk. Ha nincs helyhez kötve, vagy a munka során mindig házhoz jön, akkor persze nem kell megadni.
Your answer
Telefonszám
Lehet vezetékes és mobil is, a lényeg, hogy elérhető legyen rajta a vállalkozás.
Your answer
Email cím
Amit azért legalább hetente néz, nem egy elfelejtett fiók.
Your answer
Weblap címe
Your answer
Besorolás
Kérjük, a leírások alapján minél szűkebben illetve minél bővebben adja meg tevékenységi köreit, szolgáltatását, üzletprofilját.
Kategória *
Egy-két szóval határozza meg, hogy mivel foglalkozik. Pl. ácsmunkák, mosógépszerelés, ajtó-ablak, kertészet, takarítás vagy műszaki bolt, rövidáru, festők boltja. Tényleg csak egy-két szó legyen.
Your answer
Rövid leírás *
Mivel is foglalkozik, mit árul, milyen szolgáltatást nyújt, mivel kereshetik fel az emberek. Ide már írhat hosszabb leírást.
Your answer
Hosszabb leírás
Ide jöhet minden, amit még el szeretne mondani magáról, a cégéről, a boltjáról. Lehet felsorolni, amit maga tud a legjobban, kiemelni a különlegességeket, Facebook, Twitter, G+, bármi egyéb.
Your answer
Köszönjük jelentkezését
A következő kérdésnél megadott információk vagy kérdések csak nekünk szólnak, azt semmilyen körülmények között nem adjuk ki vagy jelenítjük meg sehol.
Még valami?
Itt üzenhet nekünk, ha esetleg kérdése lenne, vagy mondani szeretne valamit, ami majd nem kerül ki az oldalra, de számunkra hasznos információ lehet.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service