Inschrijving receptie oud-leerlingen 1969/1994/2004/2009
Beste oud-leerling

Tien, vijftien, vijfentwintig of vijftig jaar geleden trok je de schoolpoort achter je dicht om ‘de wijde wereld’ in te trekken. In die tijd heb je wellicht heel wat verhalen verzameld in die wereld. Om bij te praten en je de kans te geven vroegere klasgenoten terug te zien, bieden we jou en je gezin met plezier een receptie aan ter ere van het jubileum van je afstuderen aan het Sint-Pieterscollege.
Deze recepties vinden plaats in de benedenrefter op zaterdag 4 mei 2019. Om organisatorische redenen splitsen we de groep op. Van 11u30 tot 13u ontvangen we de tien jaar afgestudeerden. Van 14u30 tot 16u onthalen we de andere jubilarissen. Aansluitend op elke receptie nemen we u graag mee op een rondleiding doorheen de school, onder leiding van enkele collega's. We houden die dag ook onze opendeurdag, zodat alle collega's present zijn en heel wat lokalen in volle glorie zijn opengesteld.

Via deze link kan je zien wie zich al inschreef: Via deze link kan je zien wie zich al inschreef: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1XHpdk6Z-7n9jLL6MSWM2NLxP00XtzV2G1G-OU0vECAo/edit?usp=sharing

Mocht je in de toekomst ooit een klasreünie willen organiseren, dan kun je altijd bij ons terecht voor e-mailadressen of andere ondersteuning, via onthaal@spc.ksleuven.be.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten op 4 mei!

Email address *
Voornaam *
Your answer
Naam *
Your answer
Afstudeerjaar *
Klas *
Opmerkingen
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service