Συντήρηση Οργανικών Yλικών
Αν είσαι ιστορικός, αρχαιολόγος, αρχαιοφύλακας ή γενικά λάτρης της αρχαιολογίας και θέλεις να μάθεις τα μυστικά των εργαστηρίων συντήρησης αρχαιοτήτων, έλα να παρακολουθήσεις τον νέο κύκλο workshop στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο μετρό Αμπελόκηποι.

Κατά την διάρκεια ενός 3ωρου την εβδομάδα (σύνολο 20 μαθήματα: θεωρία και εργαστήριο) θα γνωρίσεις από κοντά τις μεθόδους καθαρισμού, στερέωσης, συγκόλλησης, συμπλήρωσης των χαμένων μερών και αισθητικής αποκατάστασης αλλά και τρόπους για την καλύτερη αποθήκευση και έκθεση των αντικειμένων απο δέρμα, χαρτί και οστό (αρχαίων και σύγχρονων).

Στο τέλος του κάθε κύκλου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης και υπάρχει η δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε international restoration/archaeological workcamps.

Θα πραγματοποιείται ένα 3ωρο μάθημα την εβδομάδα για 60€/μήνα.

Μόλις συμπληρωθεί η τάξη, θα κανονιστεί μια συνάντηση γνωριμίας με τον/την καθηγητή/τρια και τους υπόλοιπους μαθητές για να γνωριστείτε και να καθορίσετε τις μέρες και τις ώρες πραγματοποίησης των μαθημάτων σας.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα γραφεία της HYP Learning+, που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, οδός Δημητρίου Σούτσου 10, Αθήνα (πλησίον μετρό Αμπελόκηποι & Μέγαρο Μουσικής).

Τα νέα τμήματα μας θα ξεκινήσουν το Μάρτιο 2018, για συγκεκριμένη ημερομηνία θα λάβεις έγκαιρη ενημέρωση μέσω τηλεφώνου ή email από εμάς.

Αν θέλεις να ενταχθείς στο τμήμα, παρακαλούμε συμπλήρωσε αυτή την φόρμα για να κρατήσεις την θέση σου.

Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή πληροφορία παρακαλούμε μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook: HYP Learning+, μέσω τηλεφώνου στο 21 1216 3657 (από Σεπ 2017 17:30 - 21:30) ή μέσω email learning.hyp@gmail.com ή ακόμη μπορείς να περάσεις και από τα γραφεία μας για να μας γνωρίσεις από κοντά (από Σεπ 2017, Δευτέρα με Παρασκευή 18:00 - 21:30). Θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε.


Φιλικά,

Η ομάδα της HYP Learning+

Ονοματεπώνυμο *
Your answer
Ηλικία *
Your answer
Τηλ. Επικοινωνίας *
Your answer
E-mail *
Your answer
Facebook
Your answer
Σχολή/Πανεπιστήμιο
Your answer
Όσον αφορά τις ώρες πραγματοποίησης των μαθημάτων, για τι τμήμα ενδιαφέρεσαι; *
Είσαι ήδη μαθητής/μαθήτρια της HYP Learning+ *
Παρακαλώ συμπλήρωσε εδώ, αν θα ήθελες να προσθέσεις κάτι.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms