MANS NETES, MÉS SALUT
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Vídeo presentació del producte
Fes la teva comanda:
Nom i cognoms *
NIF/CIF
Correu electrònic *
Quantitat *
Puja els arxius
Pots enviar-nos al correu info@ossoprinters.com el teu logo i les dades que vols personalitzar (web, telèfon, etc.)
Comentaris
Suscripció a promocions *
Required
En compliment del que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre , de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i en la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, així com en els seus reglaments de desenvolupament, s'informa a l'usuari de el següent:

1. Que l'entitat Gràfiques Ossó, S.L. respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, la privacitat i confidencialitat dels usuaris, així com el secret i seguretat de les dades personals, de conformitat amb el que estableix el Reglament Europeu (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 , de protecció de dades de caràcter personal i el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, adoptant per a això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos als quals estan exposats.

2. S'informa als usuaris que les seves dades de caràcter personal només podran obtenir-per al seu tractament quan siguin adequades, pertinents i no excessives en relació amb l'àmbit i les finalitats determinades, explícites i legítimes per a les quals s'hagin obtingut i que dels mateixos es farà un ús racional i responsable. Així com a no cedir-los a qualsevol altra entitat, excepte autorització expressa del titular o per obligació legal. D'altra banda, les dades proporcionades seran cancel·lats per l'entitat quan hagin deixat de ser necessàries o pertinents per a aquesta finalitat, o quan ho sol·liciti el titular, en l'exercici del seu dret.

3. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud, vigència, autenticitat, pertinència i no excessivitat de les dades personals proporcionats, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades.

4. L'entitat Gràfiques Ossó, S.L. procedirà exclusivament a l'enviament de comunicacions comercials a aquells usuaris que expressament hagin prestat el seu consentiment al formulari de registre i sobre els productes oferts per l'entitat.
*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Gràfiques Ossó. Report Abuse