Wat is jouw verhaal over stoppen met alcohol?
Stoppen met drinken van alcohol is één van de beste keuzes die je kunt maken in je leven. Het is alsof je als het ware de handrem van je leven haalt. Heb jij dit ook (een tijdje) gedaan? Dan ben ik op zoek naar jouw ervaringen hiermee.

Als je in dit formulier hieronder je e-mailadres invult zal ik je wat vragen mailen, en als je wilt kan je die een keer op je gemakje voor me beantwoorden. Ik zal er vervolgens (uiteraard volledig anoniem) een ervaringsverhaal van maken om te plaatsen op mijn vrolijke website Alcoholvrijheid.nl. Op die manier helpen we hopelijk samen meer mensen die spannende sprong te nemen naar een ongeremd leven zonder alcohol!

Namens iedereen die dit gaat lezen: bedankt!

O ja, ik zal uiteraard niets publiceren zonder je nadrukkelijke goedkeuring. Voordat er ook maar 1 letter online gaat stuur ik je een previewlinkje om je verhaal te lezen, en mocht je achteraf toch liever hebben dat ik er geen stukje van maak: geen probleem! Dan zal ik dat natuurlijk ook zeker niet doen. Het moet natuurlijk wel leuk blijven allemaal!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naar welk e-mailadres mag ik de vragen sturen? *
Wil je verder alvast iets kwijt via dit formulier?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy