Taller EVS (Malgrat de Mar) 10 de novembre del 2016
L’EVS és un projecte finançat pel programa Erasmus+, el qual permet la mobilitat de joves per fer un voluntariat d'un any a Europa i a la resta del món. Si tens entre 18 i 30 anys i t'agradaria tenir una experiència de treball, aprenentatge, intercultural i personal, aquesta oportunitat pot ser la teva! També explicarem altres tipus de voluntariats i programes semblants com el SCI -LTV, estades solidàries, entre d'altres …


Data: 10 de novembre del 2016
Hora: 18.00h.
Lloc: Centre Cívic Malgrat de Mar, Carrer del Segre nº1 Malgrat de Mar
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i congnoms *
Data de naixament *
MM
/
DD
/
YYYY
Sexe/Gènere *
Població *
Telèfon de contacte *
E-mail *
Com t'has assabentat d'aquest taller? *
Protecció de dades *
Les dades de caràcter personal seran incloses en el fitxer corresponent de l'Ajuntament de referència per a la finalitat indicada, el qual adopta les mesures de seguretat necessàries, d'acord amb la normativa aplicable que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de  Dades de Caràcter Personal.   Accepta expressament rebre, via correu postal o electrònic, informació del Servei de  Mobilitat Internacional.  Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint-se al Servei de Joventut del seu Ajuntament.
Butlletí *
Vols rebre el butlletí Mensual de Mobilitat Internacional amb notícies, ofertes de feina, pràctiques laborals, voluntariat, intercanvis i informació sobre el servei?
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CC Maresme. Report Abuse