Inschrijving lidmaatschap ZVO
Wil je je aanmelden als lid van de zeilvereniging Oosterplas, dan ben je van harte welkom. Gebruik onderstaande formulier om je aan te melden. Heb je nog vragen mail dan naar leden@zv-oosterplas.nl.
Het lidmaatschap loopt van april tot april.
De ingevulde gegevens op dit formulier worden conform de privacy policy gebruikt. Zie hiervoor op onze website.
Let op dat een minderjarige onder de 16 jaar schriftelijke toestemming nodig heeft van ouder/verzorger/wettelijk vertegenwoordiger om de overeenkomst aan te kunnen gaan.
Email address *
Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Tussenvoegsel
Your answer
Adres *
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Telefoon *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Wenst lid te worden van de zeilvereniging Oosterplas (aankruisen): *
Required
Andere gezinsleden hieronder vermelden met naam, geboortedatum en e-mailadres
Your answer
Inschrijving Watersportverbond voor
Per lidmaatschap wordt op verzoek één lid ingeschreven bij het watersportverbond. Extra inschrijvingen worden apart verrekend. Graag aangeven welk lid of leden ingeschreven dienen te worden.
Your answer
Hierbij geef ik toestemming voor automatische incasso *
Door invulling van dit formulier geeft u toestemming aan Zeilvereniging Oosterplas om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schijven wegens contributie en eventuele liggelden en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Zeilvereniging Oosterplas. U wordt voorafgaand aan een afboeking, door Zeilvereniging Oosterplas geïnformeerd over het bedrag en moment van afschrijving. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. U kunt uw bank ook vóór het moment van afschrijving verzoeken om een standaard Europese incasso-opdracht tegen te houden. Neem hiervoor contact op met uw bank. De automatische betaling wordt gestopt na opzegging van uw lidmaatschap. U kunt de machtiging ook intrekken en de afschrijvingen stoppen. Houd rekening met enige tijd voor verwerking. Incassant ID Zeilvereniging Oosterplas (ZVO): NL28ZZZ402162850000.
Naam rekeninghouder incasso *
Your answer
IBAN nummer voor automatische incasso *
Your answer
Voorwaarden *
U dient kennis te nemen van het Havenregelement en de huisregels, ter inzage op de website www.zv-oosterplas.nl. Het lidmaatschap wordt elk jaar stilzwijgend verlengd. Leden zijn verplicht tot betaling van de jaarlijkse, door de ledenvergadering vast te stellen, bijdrage aan de ZVO. Opzeggen van het lidmaatschap dien je voor het begin van een nieuw kalenderjaar schriftelijk of per mail aan leden@zv-oosterplas.nl te doen.
Required
Wenst een ligplaats bij zeilvereniging Oosterplas
Stalling- en ligplaatsen worden (indien beschikbaar) toegewezen door havenmeester: havenmeester@zv-oosterplas.nl. Boten op ligplaatsen moeten voorzien zijn van een sticker, deze worden na betaling uitgereikt. Boten op ligplaatsen waarvan de eigenaar niet achterhaald kan worden of geen sticker hebben kunnen worden verwijderd. De ZVO is niet aansprakelijk voor schade aan uw eigendommen! De penningmeester verstrekt op verzoek een sleutel aan ligplaatshouders na invullen van het registratieformulier en contante betaling van het sleutelgeld.
Omschrijving boot of surfplank
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service