HFF-styrelsens enkät för ökat delaktighet i Hästängsudd
Vi behöver planera inför städdag och midsommar - samtidigt hoppas vi att kunna öka intresset i våra gemensamma aktiviteter och våra gemensamma områden.

DET GÅR BRA att flera från samma fastighet svarar.
MAN BEHÖVER EJ vara medlem för att delta på t.ex. Städdagen

www.hastangsudd.se
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ditt namn *
Samtycke om insamling av personliga uppgifter *
HFFs styrelse samlar in viss personlig information och svar endast för att kunna bedriva verksamheten för allas bästa. Insamlad information delas inte med tredje part. E-post adresser är tänkta att sparas i medlemsregister. E-post adresser av icke-medlemmar används endast i styrelsens framtida utskick och för att eventuellt kunna ta personlig kontakt  beroende på övriga svar. Om du/ni tycker att vi har använt oss av dessa uppgifter på ett felaktigt sätt så ser vi gärna att vi löser detta i en vänlig dialog.
E-post
Vi vi vill gärna kunna informera dig om HFFs aktiviteter i området samt komma i kontakt med dig beroende på dina övriga svar. Det är därför väldigt viktigt för oss att kunna nå dig även om du inte är medlem i HFF.
Fastighet *
Fastighetsbeteckning *
exempel: 1:111
Medlemskap *
Medlemskap i HFF är frivilligt. Vi tycker dock att alla som bor i Hästängsudd och använder våra bad och njuter av vårt område även borde bidra till underhåll genom sitt medlemskap.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy