Sponsor als vriend van KHVK
Koninklijke Harmonie Volharding Kessel-Lo (KHVK) is een gevestigde waarde in Kessel-Lo en Leuven, en fungeert als een belangrijk bruisend ontmoetingspunt voor jong en oud. Harmonie Volharding brengt gemiddeld 2 concerten per jaar. Er wordt hierbij vaak samengewerkt met andere amateurverenigingen (toneel, circus, koor, enz.) wat uitmondt in boeiende en verrassende coproducties die altijd weer een ander publiek bereiken.

We hebben uw financiële bijdrage nodig voor onze werking. Koken kost geld en muziek maken eveneens, denken we maar aan het huren van een repetitielokaal, het betalen van onze dirigenten, het organiseren van een repetitieweekend, de aankoop en het onderhoud van instrumenten, enz. Kortom, we kunnen iedere bijdrage goed gebruiken.
U kan ‘Vriend van KHVK’ worden door 50,- te storten en in ruil krijgt u steevast een vrijkaart voor onze concerten en een naamsvermelding indien u dit wenst. Er is ook de mogelijkheid om ons in duo te steunen. Voor 75EUR krijgt u dan 2 vrijkaarten per concert.

Email address *
Naam *
Your answer
Ik / wij wens(en) KHVK te sponsoren als *
* qua naamsvermelding in het programmaboekje (van concerten in eigen beheer met KHVK als organisator of co-organisator) *
Overschrijving
Gelieve het bijhorend bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE08 7343 3441 7613, met vermelding "sponsor vrienden van KHVK - individueel/duo"
Opmerkingen?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service