Konsultation med Karl Hultén
Var vänlig fyll i detta formulär om du är intresserad av konsultation. Karl kommer att gå igenom dina uppgifter och kontakta dig för ett inledande gratis samtal på 15 minuter.
För och efternamn
Your answer
Födelsedatum (ååmmdd)
Your answer
E-postadress
Your answer
Gatuadress
Your answer
Postadress
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Vilket program är du intresserad av?
Boka direkt?
Inledande telefonsamtal
Karl erbjuder en inledande gratis samtal på 15 minuter innan du eventuellt påbörjar programmet. Syftet är att ta reda på om programmet är lämpligt för dig samt ge en bild av din medicinska bakgrund. Vilka tider passar dig generelt? (dagtid, lunchtid, kvällstid, helger eller specifika klockslag).
Your answer
Beskriv kort varför du vill konsultera Karl
Your answer
Förtydligande:
De tjänster som erbjuds här är inte avsedda att ersätta medicinsk vård, diagnos eller behandling. Sök alltid läkarkontakt för alla frågor du har kring ditt medicinska tillstånd. De uppgifter som lämnas i samband med samtal eller korrespondens är inte avsedda att diagnostisera, behandla eller bota sjukdom.
Required
Avbokning och ombokning
Ombokningar måste göras 24 timmar före den ursprungliga bokningen (under kontorstid 9-17 må-fr). Om ombokning inte görs inom den tidsramen, kommer du att debiteras 950 kr för telefonmöte eller 1950 kr för inledande konsultation (1 timme). Avbokningar måste göras 48 timmar innan bokat möte (under kontorstid). Om du inte avbokat i tid, kan du omboka den 24 timmar i förväg (se ovan). I annat fall kommer du att debiteras hela besöksavgiften (se ovan).
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms