Chestionar pentru identificarea nevoilor beneficiarilor cu privire la date, produse și servicii din domeniul Științelor Pământului
Stimată Doamnă/Stimate Domn,

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP - http://www.infp.ro/), autoritate cu rol oficial în monitorizarea activității seismice pe teritoriul României (administrator al Rețelei Naționale Seismice și a Centrului Național de Date Seismice) și reprezentant tehnic al României în cadrul EPOS ERIC (Sistemul European de Observare a Plăcilor Tectonice), vă invită, în calitate de potențial beneficiar al Proiectelor SETTING (https://setting.epos-ro.eu/) și PREVENT (https://prevent.infp.ro/), să completați acest chestionar care ne va ajuta în:

1. Identificarea nevoilor dumneavoastră sau ale organizației dumneavoastră cu privire la datele, produsele și serviciile din domeniul Științelor Pământului, inclusiv cu rol în reducerea riscurilor generate de hazarde naturale.

2. Definirea modului optim de implementare a soluțiilor ce urmează a fi dezvoltate în cadrul proiectelor:
- SETTING: o platformă națională de cercetare care va reuni produsele și serviciile tematice din domeniul Științelor Pământului (seismice, GNSS, geofizice multidisciplinare, de laborator etc.);
- PREVENT: o platformă de servicii online care va integra date seismice, de mediu etc. în timp real și va furniza soluții de monitorizare a stării de sănătate a structurilor, asistență decizională și planificare a continuității afacerii.

Întrebările cu bife în formă de pătrat pot avea răspunsuri multiple, iar cele cu bife rotunde - un singur răspuns.
 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Informații GDPR
Conform cerinţelor Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private, echipa de cercetare  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele pe care le veţi furniza.

Pe durata desfășurării studiului, datele vor fi colectate și stocate online pe platforma Google Drive. Această platformă a întreprins acțiunile necesare pentru a se alinia cerințelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor).

Prelucrările statistice ale datelor furnizate se vor analiza la nivel de eșantion, informaţiile înregistrate putând fi utilizate doar de către membrii echipei de cercetare. În cazul în care vom considera necesară prezentarea individuală a informațiilor în spațiul public, vă vom solicita acordul în prealabil.
Prin apăsarea butonului „Da” declarați că ați luat la cunoștință de informațiile GDPR și că sunteți de acord să participați la acest studiu. *
Doriți să completați acest chestionar în nume: *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy