A pedagógusok digitális pedagógiával kapcsolatos nézeteinek felmérése a digitális munkarend idején
Kedves Pedagógus Kolléga!
A pedagógusok digitális pedagógiával kapcsolatos nézeteit szeretnénk felmérni, amelyre jelentős hatást gyakoroltak a digitális munkarend idején szerzett tapasztalatok.
Kérjük, szánjon rá időt, és ossza meg velünk véleményét!

A kérdőívet asztali gépen érdemes kitölteni, és kb. 30 percet vesz igénybe. A felmérésben való részvétel anonim, az eredményeket statisztikai adatfeldolgozáshoz használjuk. A kérdésekre nincsenek jó vagy rossz válaszok, nem tudást mérünk. Kérjük, a valós tanítási gyakorlatáról nyújtson számunkra információt, ne egy elvárt oktatási folyamatról. Az Ön alaposan megfontolt válaszai hozzájárulhatnak a digitális pedagógia aktuális hazai helyzetének feltárásához, amely segítheti a módszertani képzések, valamint a fejlesztések hatékonyabbá tételét. Kutatásunk a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, az Eszterházy Károly Egyetem, valamint a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ szakmai támogatásával történik.

Ha a kérdőív kitöltése során problémája akad, akkor kérjük, írjon a tori.kutatas@gmail.com e-mail címre. A kérdőív kitöltésére 2020. augusztus 10-ig van lehetőség. A kérdőívet, kérjük, ossza meg kollégáival.

Üdvözlettel, Kamp Alfréd
Oktatási Hivatal
Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Vitéz János Tanárképző Központ
Eszterházy Károly Egyetem Neveléstudományi Doktori Iskola

A kérdések összeállításához felhasználtuk a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ 2018-as és az Eszterházy Károly Egyetem 2020-as kérdőívét, amelyek az EFOP-3.2.15-VEKOP-17-2017-00001 számú projekt keretei között készültek (A köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérés-értékelés és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kialakítása, megújítása).

Adatkezelési tájékoztató:
A kutatásban való részvétel név nélküli, anonim módon történik, a személyes felismerhetőség jegyeinek titokban tartásával. Beleegyezésével igazolja, hogy a részvételt külső kényszer nélkül, önként vállalta, valamint hozzájárul válaszainak felhasználásához, melyeket a vonatkozó Adatvédelmi Törvényeknek megfelelően kezelünk. Adatait harmadik fél számára nem adjuk ki, azok feldolgozását kizárólag a fenti kutatás keretében végezzük az etikai irányelvekkel összhangban. Felhívjuk a figyelmét arra is, hogy a vizsgálati eredményekről nincs módunk személyes visszajelzést adni, hiszen a kérdőívek az Ön személyét azonosító adatokat nem tartalmazzák. Ha bármely oknál fogva mégsem kívánja befejezni a kérdőívek kitöltését, akkor a kutatásban való részvételét megszakíthatja, beleegyezését bármikor, indoklás nélkül visszavonhatja. Ha bármi kérdése, kétsége maradt ezen tájékoztató elolvasása után, kérem, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségen.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy