Infoavonden 'Op stap naar het secundair onderwijs'
Welkom!

Fijn dat u de weg gevonden heeft naar het inschrijvingsformulier voor de infoavonden omtrent de overstap naar het secundair onderwijs. 

Vrij CLB Kempen wilt u, samen met de lagere scholen, helpen bij het maken van een keuze voor het secundair onderwijs. Naast het aanbod om onze ingesproken presentatie online te beluisteren, organiseren we 5 regionale infoavonden en 3 online infosessies waarin telkens dezelfde informatie aan bod komt. Hieronder kunt u aanduiden aan welke infoavond u wilt deelnemen. U vindt enkel de mogelijkheden die nog beschikbaar zijn. Voor de scholenbeurs in Turnhout hoeft u niet in te schrijven.  De infoavond in Hoogstraten wordt georganiseerd vanuit de scholengemeenschap in samenwerking met CLB.  Hiervoor kan u inschrijven via de flyer die u van de school ontving (15/01 - 18u30 - Klein seminarie - Vrijheid 234 - Hoogstraten).
 
Tijdens onze infoavonden willen we u namelijk graag laten kennismaken met de algemene structuur van het secundair onderwijs. De informatie die tijdens deze infoavond aan bod komt, is vooral bedoeld als eerste kennismaking met het secundair onderwijslandschap in het algemeen. Voor meer school- en richtingspecifieke informatie, kan u terecht op de websites en infomomenten van de secundaire scholen zelf, of op de website www.onderwijskiezer.be.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam van uw kind *
School van uw kind *
Voor welke infosessie wenst u zich in te schrijven? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Vrij CLB Kempen. Report Abuse