OBSG BUZZ HACKATHON
Креирај ја мобилната банка од иднината!
Датум на настанот: 30.11. - 02.12.18
Локација: INNOFEIT

Заинтересираните учесници можат да аплицираат сами или во пар. Тимовите ќе бидат мултидисциплинарни и ќе се состојат од 4 до 5 членови формирани од тимот на Солвео. Секој учесник мора да пополни апликација индивидуално.
www.solveo.co/obsgbuzz

Име и презиме *
Your answer
Email *
Your answer
Контакт телефон *
Your answer
Во која категорија припаѓаш: *
Од кој универзитет/ која компанија доаѓаш? *
Your answer
Одбери најмногу 3 вештини кои ги поседуваш: *
Required
Зошто сакаш да учествуваш и зошто да те одбереме тебе? Како ти ќе придонесеш твојот тим да победи? (макс. 150 зборови) *
Your answer
Како ја замислуваш банката од иднината? Според тебе, каква ќе интеракцијата помеѓу банката и нејзините корисници во иднина? (макс. 150 зборови) *
Your answer
Дали се пријавувате сам/а или со пртнер? Доколку се пријавувате со партнер наведете го нивното име. *Секој апликант треба да пополни апликација индивидуално. *
Your answer
Со учеството на Хакатонот се согласувам со правилата и условите *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service