Dag van het Sociaal Werk
Na inschrijving ontvang je een link in jouw mailbox om deel te nemen aan het digitale evenement "Polarisering en de impact er van op sociaal werk".

Dit evenement gaat door op 16 maart 2021 en start stipt om 19u00 en eindigt om 21u00.
Extra info onderaan dit formulier.
Naam *
Organisatie *
E-mail *
Opmerkingen en/of vragen
Extra info:
Hoi!

Om in deze vreemde tijden toch wat verbinding te creëren , nodigen we jullie graag uit voor onze digitale lezing rond polarisering op 16 maart 2021 om 19 uur. Op die manier brengen we, weliswaar vanop afstand, sociaal werkers samen met een zeer boeiend thema en zeer interessante sprekers!
De oud-studentenraad slaagt de handen in elkaar met Sterk Sociaal werk om jullie op de Dag van het Sociaal Werk samen te brengen met behulp van een digitale lezing waaraan een feedbackmoment gekoppeld wordt.

Klaar om platgeslagen te worden met onze fantastische namen?
19 uur: een korte inleiding van onze voorzitter van de oud-studentenraad. Vervolgens neemt Wim Wouters het over om Sterk Sociaal werk te duiden.
19u20: Christophe Busch neemt ons mee doorheen zijn visie op polarisering en legt linken naar ons werkveld. Busch is medeoprichter van een netwerkorganisatie van experten inzake radicalisering en polarisering. Hij is de drijvende kracht achter het Hannah Arendt Instituut.
20u: Griet Severeyns gaat ons meenemen in de methodiek van beschermjassen en reflecteert op de thema’s die Christophe ons zal aanreiken. Griet is zelf oud student sociaal-cultureel werk en werkt als hulpverlener in het vluchtelingenteam van CAW de Kempen. Verder werkt zij als contextueel therapeut gerecht op volwassenen, kinderen en jongeren, gezinnen en vluchtelingen.
20u20: feedbackmoment waarin de mogelijkheid is om ervaringen over polarisatie te delen over verschillende organisaties en afstudeerrichtingen heen.

Praktisch:
Inschrijven is gratis maar verplicht, en kan op volgende link:
Zorg ervoor dat je bij het inloggen jouw microfoon op dempen hebt staan. Vragen en opmerkingen kunnen in de chat gesteld worden.
Zorg dat je zeker op tijd bent. We starten stipt om 19 uur.
Neem je liever niet deel aan het interactieve gedeelte? Gelieve dit in mail aan ons te laten weten.

Tot dan!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy