Trampolin Park Wild – Ilmoittaudu trampoliinikurssille, lapset/nuoret
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua lasten ja nuorten trampoliinikurssille. Ehdit hyvin mukaan myös jo alkaneelle kurssille, ei siis haittaa jollet jostain syystä ehdi ensimmäisille kurssi kerroille. Ilmoittautuminen on sitova.

Trampolin Park tarjoaa kivan trampoliiniharrastuksen lapsille ja nuorille. Trampolin Parkin tärkeimmät tavoitteet harjoituksissa ovat oppiminen ja viihtyminen. Lisäksi trampoliiniliikunta on liikuntamuotona hauska ja vauhdikas. Trampoliiniliikunta kehittää monipuolisesti motoriikkaa ja kehonhallintaa.

Kursseilla voi olla hyvinkin eri tasoisia harrastajia, tämä huomioidaan meillä kurssitoiminnassa. Ohjaaja ryhmittää osallistujat tunneilla pienempiin ryhmiin tarvittaessa. Ryhmissä edetään oman taitotason mukaisesti.

Meille on tärkeää, että jokaisessa harjoituksessa syntyy onnistumisen kokemuksia ja liikkumisen riemua. Katso kuvia ja videoita Instagramissa hashtagilla #kaikkihyppii.

Trampoliiniliikuntakursseilla pääpaino on liikunnan ilossa, meillä huomioidaan yksilöllinen yrittäminen ja edistyminen. Toiminta on sisällöllisesti monipuolista, leikinomaista ja lapsen kehitystä tukevaa. Nuorille trampoliiniliikunta tarjoaa hauskan tavan liikkua. Olemme onnistuneet tehtävässämme, jos harrastajat viihtyvät meillä harjoituksissa, odottavat seuraavia harjoituksia innolla ja ovat mukana vielä tulevinakin vuosina. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Kevään 2020 kurssit alkavat viikolla 3 keskiviikkona 15.1.2020 ja jatkuvat viikolle 22. keskiviikolle 27.5.2020 asti.
Viikolla 9 vietämme hiihtolomaa, jolloin kurssia ei pidetä.

Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksun voit maksaa joko Trampolin Parkin vastaanottotiskille tai Trampolin Parkin verkkokauppaan alla olevasta linkistä. Voit käydä yhden kerran kokeilemassa kurssia kertamaksun hinnalla 15€. Hinta hyvitetään sinulle kurssimaksusta, jos ilmoittaudut kurssille. Ilmoittautuessa kurssille sitoudut maksamaan koko kurssimaksun. Huomaathan että kurssimaksua ei hyvitetä tai tarjota hinnanalennusta, vaikka et kävisi kaikilla tunneilla.

Linkki verkkokauppaan:
https://oma.enkora.fi/sportyworld/reservations2/reservations/shop/9/13/-

Olemme sinuun sähköpostitse yhteydessä, kun olemme vastaanottaneet ilmoittautumisesi.
Minimimäärä kursseille on 6 henkilöä.
Kurssi *
Valitse kurssi jolle osallistut.
Lapsen/nuoren etunimi *
Your answer
Lapsen/nuoren sukunimi *
Your answer
Lapsen/nuoren ikä *
Your answer
Huoltajan etunimi *
Your answer
Huoltajan sukunimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Saako lapsenne esiintyä kurssilla kuvattavissa videoissa tai kuvissa? *
Maksutapa? *
Lähetä ilmoittautuminen painamalla Lataa/Submit.
Ilmoittautuminen on sitova.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Trampolin Park. Report Abuse