Aanmeldformulier: Zijden Sjaal maken in jouw TOPkleuren
Wij, Nathalie Roelofsen van Vilting Fingers en Nanda Otten van Kleur uniek, hebben onze krachten gebundeld en hebben een prachtig creatief en kleurrijk aanbod voor je.

Laat je verrassen door eerst een kleurenanalyse te doen en aan de hand van de op maat gemaakte persoonlijke kleurenwaaier maak jij een zijden sjaal in jouw TOPkleuren. Je krijgt altijd een unieke sjaal, die volledig bij je past en waar je heel veel plezier aan gaat beleven en veel complimenten over zult krijgen!

Bovendien heb je blijvend voordeel van je kleurenkaart, die je na de analyse krijgt. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om een persoonlijke kleurenwaaier te laten maken, helemaal op maat gemaakt nav jouw huid-, haar- en oogkleur Je hebt tijdens het winkelen geen twijfels meer of een kleur je nu wel of niet staat, want de kleurkaart / kleurenwaaier helpt je jouw mooiste kleuren te selecteren uit het grote aanbod.

Tijdens de eerste dag krijg je een persoonlijke kleurenanalyse, met maximaal 3 andere deelnemers.
Tijdens de 2e dag ga je een zijden sjaal maken in jouw TOPkleuren, die je uiteraard zelf mag uitkiezen.
Je gaat naar huis met een prachtige, unieke, zelf gemaakte zijden sjaal waar je oneindig veel plezier van zult hebben en complimenten over zult ontvangen.

De data voor 2019 voor deze twee daagse workshop zijn nog niet bekend.
Je kunt je al wel opgeven, dan informeren we je over de nieuwe data, of we nemen contact met je op en plannen in overleg met jou twee data.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service