Järjestyksenvalvojakoulutus Suunnistavan Uudenmaan seuroille
Järjestyksenvalvoja tarve on useassa seurassa vuosina 2017-2018, kun suunnistuksen arvokisoja järjestetään. Espoon Akilles ja Helsingin Suunnistajat yhdessä Suunnistavan Uudenmaan kanssa järjestävät järjestyksenvalvojakoulutuksen maaliskuussa 2017 Espoossa. Kouluttajana toimii Jyrki Simovaara.

Opetustunteja on yhteensä 40, koulutus toteutetaan ilta- ja viikonloppuopetuksena ti 7.3, ke 8.3 ja to 9.3. klo 17:15-21, viikonlopun päivät 11. ja 12.3. klo 9-16 (saliharjoitus) ja vielä ti 14.3 ja ke 15.3 ja to 16.3. klo 17:15-21.

Koulutukseen mahtuu max 20 h. Osallistujilta ei edellytetä sen ihmeempää kuin 18 vuoden ikä ja normaali liikuntakyky. Hyväksytysti suoritetun kurssin jälkeen voi hakea järjestyksenvalvojakorttia, jolloin poliisi vielä tarkistaa ettei hakijan rikostaustassa ole estettä kortin myöntämiselle.

Kurssin sisältö on sisäasianministeriön määrittelemä eikä sitä voi muuttaa, siinä käsitellään mm. sallitut voimankäyttövälineet, mikä on suunnistustapahtumia ajatellen vähän liioiteltua. Samalla koulutuksella voi tehdä kaikenlaisia järjestyksenvalvojatehtäviä. Voidaan kuitenkin esimerkeissä ja keskusteluissa huomioida juuri suunnistustapahtumien erityispiirteitä. Kurssin suoritus on teoriaosuutta käsittelevä monivalintakoe vähän autokoulun teoriakokeen tapaan ja lisäksi voimankäyttöosiossa sallittujen liikkeiden liikeradat tulisi pystyä tekemään (pahemmat polvi- ja olkapäävaivat voivat olla haitaksi).

Tarkempi aikataulu/paikka ilmoitetaan myöhemmin. Koulutuksen hinta n 150 €/hlö, kustannukset tarkentuvat myöhemmin. Ilmoittautuminen päättyy 25.2.

Espoon Akilles, Teija Sahlström, p. 050 4421286 - teija.sahlstrom@espoonakilles.fi

TÄYTÄ ILMOITTAUTUMISLOMAKE
Nimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero *
Seura *
Laskutusosoite *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy