Aanvraagformulier Rock Werchter 2017
Beste,

Het is helaas niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor de faciliteiten voor bezoekers met een handicap op Rock Werchter.

Om naar de parking voor personen met een handicap te rijden, dien je in het bezit te zijn van een specifiek doorlaatbewijs dat verstuurd moet worden met de post. Alle voorbehouden parkeerplaatsen op de ADL-parking zijn volzet dus we kunnen geen plaats meer voor je reserveren. Ook op vertoon van de blauwe parkeerkaart of een medisch attest zal je dus niet tot aan de voorbehouden plaatsen geraken.

Om gebruik te maken van de andere faciliteiten (zoals alternatieve ingang, toelating voor een klapstoel +50cm, rolstoelpodium,…) kan je je steeds aanmelden aan de alternatieve ingang voor mensen met een handicap. Die bevindt zich rechts van de gewone ingang. Er wordt dan ter plaatse gekeken wat nog mogelijk is. Indien je geen zichtbare handicap hebt, breng dan een kopie mee van een medisch attest.

Een klapstoeltje zonder rugleuning en tot 50cm hoogte kan je mee binnen nemen via de reguliere hoofdingang zonder voorafgaande toelating.

Wil je volgend jaar zeker zijn van de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten? Doe dan tijdig je aanvraag.

Bedankt voor je begrip.

This form was created using Google Forms. Create your own