Raziskujemo, kako nam pametna tehnologija olajša delo na daljavo
Digitalna evolucija je z novimi tehnologijami ljudem omogočila delo z različnih krajev, iz različnih držav v različnih obdobjih. Prišlo je tudi do razvoja novih delovnih mest in delovnih navad, zato se je pomen pripomočkov v obliki tabličnih in prenosnih računalnikov močno povečal. Delo na daljavo omogoča večjo prilagodljivost delovnega časa in delovnega mesta, vpliva na delovno vzdušje, ker daje več svobode, hkrati pa omogoča tudi možnost izbire naprave, s katero boste najlažje opravili delovna opravila. Ugotovitve na svetovni ravni pravijo, da je večina zaposlenih mnenja, da za opravljanje svojega dela ne rabijo biti v pisarni in iščejo ustrezno tehnološko opremo ter dogovor z delodajalcem za delo na daljavo. Drži to tudi za Slovence? Kakšno je vaše mnenje o delu na daljavo? Katere tehnološke pripomočke uporabljate, ko delate od doma? Veseli bomo vaših odgovorov na vprašanja v nadaljevanju.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Kako ste delali zadnjih 18 mesecev? *
Ste se že vrnili na svoje delovno mesto? *
Katere so po vašem mnenju največje prednosti dela na daljavo (največ 3 odgovori)? *
Required
Kje vam najbolj odgovarja delati (največ 2 odgovora)? *
Required
Kaj menite o prilagodljivosti, ki jo prinaša delo na daljavo? *
Odkar delam na daljavo, sem pri delu bolj učinkovit: *
Katerih od naslednjih naprav nimate in menite, da bi vam prišle prav za izboljšanje delovne izkušnje na daljavo? *
Required
Kako pomembna je prenosljivost naprave pri fleksibilnem delu na daljavo? *
Katere funkcije so vam najpomembnejše pri prenosnih napravah za delo na daljavo (do 3 odgovori)? *
Required
Kaj menite o tabličnih računalnikih z lastnim pisalom in tipkovnico za namene enostavnejšega opravljanja delovnih nalog? *
Koliko bi bili pripravljeni odšteti za prenosno napravo, ki bi vam olajšala delo? *
Spol: *
Starost *
Katero mesto vam je najbližje oziroma v njem živite? *
Zahvaljujemo vam za sodelovanje v anketi!
Huawei je nedavno predstavil nov tablični računalnik MatePad 11, po globalni predstavitvi pa je zdaj na voljo tudi na slovenskem trgu. MatePad 11 prinaša vrhunsko produktivnost, eleganten dizajn, klasičen videz v mat sivi barvi z zaobljenimi robovi, hitro povezavo Wi-Fi in vrsto pametnih funkcij, ki zagotavljajo popolno uporabniško izkušnjo. Monitor MateView je bil predstavljen kot prvi samostojni monitor z brezžično povezljivostjo. Odlikujeta ga minimalističen dizajn in široka paleta pametnih funkcij, ki na novo opredeljujejo novo generacijo pametnih monitorjev. Ura Huawei Watch 3 je na slovenskem trgu na voljo v dveh različicah: Huawei Watch 3 v aktivni izdaji, ki je na voljo s črnim pasom, in Huawei Watch 3 Pro, klasična izdaja z usnjenim pasom. V prodaji so tudi najnovejše Huaweieve stereo brezžične slušalke (TWS) FreeBuds 4, ki so opremljene s tehnologijo Adaptive Ear Matching (AEM), prvič uporabljeni pri slušalkah odprtega tipa, na voljo pa je tudi izjemen prenosnik MateBook X Pro s fenomenalnimi zmogljivostmi, ki jih omogoča nov procesor Intel® Core® i7 11. generacije z grafično kartico Intel® Iris® Xe.
Submit
Clear form
This form was created inside of Sidera d.o.o.. Report Abuse