Godišnje istraživanje o procjeni organizacija civilnog društva za smjernice civilnog društva 2020
Drage koleginice i kolege,

Cilj ove ankete je da istraži kapacitete, odgovornost i prakse transparentnosti organizacija civilnog društva (OCD) u Crnoj Gori tokom 2020. Stoga je vaš doprinos od velike važnosti, jer bi mogao da usmjeri razvoj sektora.

Za popunjavanje ankete biće vam potrebno manje od 15 minuta.

Nalazi istraživanja podržaće Godišnju procjenu stanja omogućavajućeg okruženja i kapaciteta civilnog društva na zapadnom Balkanu i u Turskoj, u odnosu na Smjernice za podršku EU civilnom društvu u regionu proširenja, 2014-2020, u okviru EU Projekta tehničke pomoći organizacijama civilnog društva (TACSO 3) na Zapadnom Balkanu i u Turskoj, koji finansira Evropska Unija. Imajte na umu da će se koristiti podaci o povoljnom okruženju i odnosima između OCD i vlada u zemljama zapadnog Balkana prikupljeni istraživanjem sprovedenim od strane BCSDN početkom 2021. godine. Stoga je ovo istraživanje usmereno na prikupljanje podataka za područje kapaciteta OCD u okviru rezultata Smjernica.

Nalazi istraživanja djelimično će se koristiti i u istraživačke svrhe Balkanske mreže za razvoj civilnog društva u okviru projekta Regionalni centar za razvoj civilnog društva koji finansira Sida.

Vaši pojedinačni odgovori su strogo povjerljivi i anonimni. Vaši pojedinačni odgovori neće biti povezani sa vašom organizacijom i biće predstavljeni u zbirnom obliku sa odgovorima drugih organizacija. Nalazi ovog istraživanja biće predstavljeni u izvještaju koji će biti javno dostupan.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa istraživanjem ili su vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte Bojanu Knežević na mail bojana.knezevic@crnvo.me ili Filipa Vickovića na mail filip.vickovic@crnvo.me

Bili bismo zahvalni ako biste mogli da ispunite anketu do 16. maja 2021. godine

Hvala na izdvojenom vremenu!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy