Inschrijfformulier Dragonboatraces 2022
De Dragontboatraces vinden dit jaar plaats op zaterdag 25 juni

Het is mogelijk om van te voren te trainen bij The Dutch Dragons. Stuur hiervoor een mailtje naar clinics@thedutchdragons.nl.

Neem contact met ons op via contact@lakenfeesten.nl
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Contactpersoon *
Adres
Postcode & Woonplaats
Telefoonnummer *
E-mail *
Teamnaam *
In welke categorie wilt u deelnemen *
Required
Er kunnen maximaal 30 teams deelnemen en de inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Teams bestaan uit ten minste 14 en maximaal 18 deelnemers. Bij een gemixt team varen ten minste 6 dames mee. Het is mogelijk om van te voren te trainen bij The Dutch Dragons. Stuur hiervoor een mailtje naar clinics@thedutchdragons.nl. Wij ontvangen de inschrijvingen graag voor 10 juni aanstaande. Deelname geschiedt op eigen risico, de organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor geleden fysieke- of materiële schade. Het is helaas niet mogelijk om bij het parcours tenten op te zetten of te parkeren. U kunt parkeren bij het Stadsparkeerplan Haagweg en van daaruit wordt u met busjes naar het parcours gebracht. *
U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving. Inschrijven kan tot uiterlijk 10 juni. De kosten voor deelname bedragen €100,-. U ontvangt hiervoor een factuur bij de bevestiging van deelname.
Heeft u nog vragen of opmerkingen?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy