In 2003 zag de Yahoo-mailinglijst van de Natuurstudiegroep Dijleland het licht en sindsdien werd dit platform intensief gebruikt voor uiteenlopende communicatie omtrent natuurstudie in de regio. Met de komst van Waarnemingen.be, Facebook en recente WhatsApp is het gebruik van de mailinglijst sterk verminderd. Toch achten we dit nog steeds een nuttig platform om efficiënt te communiceren met streekgenoten. Vermits Yahoo deze functionaliteit afbouwt, schakelden we eind 2019 over op een mailinglijst gebaseerd op Google Groups, met een identieke functionaliteit. Streekgenoten die graag toegevoegd willen worden aan deze lijst, dienen onderstaand formulier aan te vullen en door te sturen. Na goedkeuring proberen we u zo snel mogelijk aan de mailinglijst toe te voegen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ik ben de eigenaar van dit mailadres *
Gelieve geen verzoeken te sturen voor de registratie van andermans mailadres.
Ik ga akkoord dat mijn mailadres gebruikt zal worden om me toe te voegen aan deze mailinglijst en ik besef dat ik via de mailinglijst regelmatig mails zal ontvangen *
Uw mailadres zal enkel voor deze doeleinden gebruikt worden en zal nooit met derden gedeeld worden. U kunt zich ten allen tijde uitschrijven op de mailinglijst.
Voornaam *
Familienaam *
Licht kort toe waarom u zich wenst aan te sluiten *
We wensen het lokale en informele karakter van deze mailinglijst behouden. Daarom vragen we een korte motivatie en beoordelen we elke aanvraag individueel. Indien van toepassing mogen meerdere hokjes aangekruist worden.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.