Jelentkezés - Újraszerelem 6.0
Az országosan megrendezésre kerülő Házasság Hetében veszi kezdetét a párkapcsolat erősítő programunk/ játékunk Budakeszin. 2023. február 12-én a Rathauskellerben egy előadással nyitjuk meg az előttünk álló 4 hetet. A "társas-játékunk" során minden héten egy újabb kapcsolaterősítő feladatot küldünk e-mailben a házaspároknak és a jegyespároknak.  4 hét 4 feladat!  Főleg azoknak ajánljuk, akik még nem vettek részt ezen, vagy hasonló párkapcsolat-erősítő programon!!! Persze repetázni is ér! :-)
Várjuk regisztrációtokat!

ElőzményKözel két évtizede Angliából indult el a Házasság Hetének kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet.
Ehhez kapcsolódóan több kezdeményezés jött létre, melyek ebben az időszakban különböző kapcsolatépítő feladatokkal életet lehelnek a házaspárok mindennapjaiba. Mi is (szervezők) részt vettünk 2017-ben egy ilyen programon. Ebből jött létre 2018-ban az "Újraszerelem Budakeszi". Idén lesz a hatodik alkalom, hogy ismét megrendezésre kerül ez a helyi, de alapvetően online esemény, mely mindenki számára nyitott és ingyenes.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Feleség (vagy jegyes) neve *
Férj (vagy jegyes) neve *
Elsődleges E-mail cím *
Másodlagos E-mail cím
Házasságkötés éve (a jegyeseknek természetesen ezt nem kell kitölteni)
Lakóhelyetek *
Az elmúlt években valamikor már jelentkeztetek erre a "játékra"? *
Részt tudtok-e venni a nyitóalkalmon, február 12-én 16 órától a Nényei házaspár előadásán a Rathauskellerben? *
Várunk szeretettel! ;-)  
(A jelentkezéssel és a kérdőív kitöltésével tudomásul veszem és egyúttal hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a kérdőív kezelői - a szervezők - is látják, és azt kizárólag a program megszervezése, illetve a programon való részvétel céljából használják fel.)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy