Enquesta_Pla Local Gent Gran v1
L'Ajuntament de Sant Boi està posant al dia i pensant com han de ser els serveis i accions per a la gent gran, tant la present com la que ho serà en els propers anys. Una de les vies per obtenir l'opinió és el següent qüestionari. Moltes gràcies.
Quines coses s'haurien de millor amb relació als següents temes?
Espais a l'aire lliure i edificis
Per exemple, fins a quin punt tenim un entorn agradable i net, espais verds, llocs per descansar, voreres i passos de vianants segurs, edificis i carrers accessibles, etc.
Captionless Image
Your answer
Transport
Per exemple, fins a quin punt hi ha suficients mitjans de transport públic, valorar el seu preu, freqüència, destinacions, accessibilitat, seguretat i comoditat, la ubicació de les parades o la disponibilitat d'informació sobre transport.
Captionless Image
Your answer
Habitatge
Per exemple, fins a quin punt és fàcil o no canviar d'habitatge o accedir-ne a un que respongui a les necessitats de la gent gran o accedir a alternatives (com les residències), valorar el preu dels subministres (aigua, gas i llum), l'estat i seguretat dels habitatges, la disponibilitat de serveis a domicili o les relacions amb els veïns/es.
Captionless Image
Your answer
Participació social
Per exemple, valorar l'oferta d'activitats per a la gent gran, el preu i l'accessibilitat als espais, la comunicació de les activitats, les possibilitats de tenir relacions socials o fer coses amb persones d'altres edats i orígens.
Captionless Image
Your answer
Respecte i inclusió social
Per exemple, quin és el nivell de reconeixement i respecte per la gent gran, el tracte quan són atesos, les relacions entre generacions, el coneixement mutu allà on es viu, o fins a quin punt es té en compte la seva experiència i opinió o es dóna resposta a les dificultats econòmiques i socials amb què es troben.
Captionless Image
Your answer
Participació cívica i ocupació
Com la gent gran pot contribuir a la comunitat des del voluntariat, les possibilitats de seguir treballant o les possibilitats de participar a nivell social o polític.
Captionless Image
Your answer
Comunicació i informació. Informació rellevant i accessible
Per exemple, fins a quin punt hi ha diversitat de mitjans a l'abast, disposen d'informació útil en el moment adequat, tenen persones i llocs de referència al seu entorn o quina és la relació amb les noves tecnologies i els serveis digitals.
Captionless Image
Your answer
Serveis comunitaris i salut
Per exemple, fins a quin punt hi ha proximitat als de serveis de salut i socials, el nivell de resposta a emergències, la qualitat de l'atenció, l'oferta de serveis, l'accés a accions de prevenció i promoció de la salut, l'accés a serveis domiciliaris i residencials, l'existència de projectes socials o la resposta a necessitats econòmiques.
Captionless Image
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service