Validació enquesta Llei de Cooperació - Anàlisi MUSOL (20/09/2023 - 12:00)
La Fundació Musol, per encàrrec de Reds, està efectuant una anàlisi jurídica sobre la Llei 1/2023, de 20 de febrer, de Cooperació per al Desenvolupament Sostenible i la Solidaritat Global.

En l'anàlisi s'ha prioritzat l'impacte efectiu i real que la nova norma tindrà en les competències locals en matèria de cooperació i d'incidència política per a la protecció internacional dels Drets Humans, com a base per a identificar, de manera col·lectiva i participativa, propostes d'intervenció que promoguin una visió àmplia de la cooperació descentralitzada local i el rol internacional de les administracions municipals.

Com a part de la metodologia per a l'elaboració de l'informe, s'ha previst la participació de titulars d'obligacions i responsabilitats. Per aquest motiu, els vam convidar a emplenar un qüestionari, el resultat del qual es preveu que enriquirà el resultat de l'estudi.

En aquesta sessió en línia, programada per al dia 20 de setembre a les 12:00, pretenem analitzar conjuntament el resultat.

Moltes gràcies!

La Fundación Musol, por encargo de Reds, está efectuando un análisis jurídico sobre la Ley 1/2023, de 20 de febrero, de Cooperación para el Desarrollo Sostenible y la Solidaridad Global.

En el análisis se ha priorizado el impacto efectivo y real que la nueva norma tendrá en las competencias locales en materia de cooperación y de incidencia política para la protección internacional de los Derechos Humanos, como base para identificar, de manera colectiva y participativa, propuestas de intervención que promuevan una visión amplia de la cooperación descentralizada local y el rol internacional de las administraciones municipales.

Como parte de la metodología para la elaboración del informe, se ha previsto la participación de titulares de obligaciones y responsabilidades. Por este motivo, los invitamos a rellenar un cuestionario, el resultado del cual se prevé que enriquecerá el resultado del estudio.

En esta sesión en línea, programada para el día 20 de septiembre a las 12:00, pretendemos analizar conjuntamente el resultado.

¡Muchas gracias!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
Identitat de gènere
Clear selection
Municipi
Gov. local / Entitat / Organització *
Càrrec (si escau)
Correu electrònic de contacte *
Vol rebre informació sobre altres activitats de Reds? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy