Talkoolaiseksi Mitäs Mitäs Mitäs -festareille
Talkooaika sijoittuu tänä vuonna 12. ja 19.7. väliselle ajalle. Mitäs-maa rakennetaan 12.–16.7., jolloin kaikenlaiset voimailu-, nikkarointi-, vitsailu- ja koristelukyvyt ovat kovaa huutoa. Juhlat pidetään talkoillen 16.–18.7. lipunmyynnin ja festarialueen pystyssä pitämisen merkeissä, ja tällöin supervoimiksi luetaan mm. rannekkeenliimaustaidot, salamannopea ongelmanratkaisu, ajotaitoisuus ja hauskan meiningin ylläpito. Lisäksi festivaalipäivinä tarvitaan yleistalkoolaisia joiden tehtävänä on mm. paikkojen putsaamiset, roskien vienti, saunan lämmitys, esitysten ja työpajojen järjestelyissä auttaminen sekä saattaa sisältyä myös kuskipäivystystä.
Purkuhommat 18.–19.7. vaativat väsyneitä vitsejä enemmän kuin mikään aikaisempi talkoovaihe, sekä yksinkertaisesti kykyä toimia yhä festarisumuissa fiilistellen!

Talkoolaisille tarjotaan ruoka talkoilupäivinä, ilmainen pääsy festareille koko viikonlopuksi ja tietysti tekijätiimin mahtava seura! Rakennus- ja purkuvuoroissa ahkeroiville pystymme tarjoamaan majoituksen talkoolaistalosta. Perjantain ja sunnuntain välillä talkoilevilla on käytössään tapahtuma-alueen vieressä sijaitseva leirintäalue esimerkiksi teltassa yöpymiseen. Kaikille talkoolaisille kuuluu talkoovakuutus, joka kattaa mahdolliset haaverit.

Aikaisempaa työkokemusta ei tarvitse olla. Hyvät tyypit, tervetuloa!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Etunimi Sukunimi *
Ikä *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Oletko käynyt Mitäksillä aikaisemmin? *
Omistatko ajokortin? *
Entä järjestyksenvalvontakortin? *
Mahdollinen erityisruokavalio *
Required
Milloin pääset talkoohommiin? *
Valitse ensisijainen talkootehtävä: *
Valitse toissijainen talkootehtävä: *
Supervoimat:
Kerro tässä kohdassa halutessasi lisää itsestäsi tai vastauksistasi.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy