Pendaftaran UndiNegaraku
Anda dialu-alukan untuk menjadi sebahagian daripada UndiNegaraku!

Undi Negaraku (Nama Berdaftar ROY : Gerakan Belia Merdeka Malaysia) berusaha untuk melahirkan anak muda agar dapat menjadi ejen perubahan dalam sistem demokrasi negara. Dengan mewujudkan rangkaian negeri di seluruh Malaysia, Undi Negaraku merupakan satu platform kepada para remaja untuk belajar mengenai dasar dan aktivisme dari lensa non-partisan, serta berfungsi sebagai dorongan bagi para belia untuk menyertai secara aktif dalam kehidupan sosial-politik demokratik di daerah dan peringkat kebangsaan.

Nota Tambahan :
Dengan mendaftar borang ini , anda bersetuju untuk menjadi sebahagian daripada UndiNegaraku. Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan , sila emel undinegaraku@gmail.com.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
PERLINDUNGAN DATA PRIBADI
Untuk tujuan Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 (PDPA), ahli Undi Negaraku memberi kebenaran untuk memproses semua atau mana-mana data peribadi ahli tersebut termasuk pengumpulan, rakaman, pemegangan, penyusunan, penyimpanan, pengubahsuaian, penggunaan, pemanipulasian data tersebut bersama dengan data lain dan pendedahan data tersebut (dalam bentuk bertulis atau elektronik) yang diberikan kepada atau diperoleh oleh pihak Undi Negaraku dan rakan kongsi yang berkaitan sepanjang keahlian, untuk apa-apa tujuan yang berkenaan atau berkaitan dengan keahlian tersebut.
 
Apa-apa pengumpulan, penggunaan dan penyebaran data peribadi ahli Undi Negaraku akan dilakukan berpandukan kepada Akta PDPA 2010 dengan sebaik mungkin oleh pihak Undi Negaraku.

PERLINDUNGAN DATA PERIBADI *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Undi18. Report Abuse