Chestionar - Studiu FABC cu privire la impactul COVID-19 asupra pacientilor cu cancer din Romania.
Va multumim pentru interesul dvs de a participa la acest studiu cu privire la impactul COVID-19 asupra pacientilor cu cancer din Romania.

Prin acest studiu, FABC doreste sa inteleaga mai bine modul in care COVID-19 a afectat pacientii cu cancer din punct de vedere al starii de sanatate, stării psihice si a confortului social. Scopul nostru este sa utilizam aceste informatii pentru a atrage atentia asupra nevoilor pacientilor oncologici si a ne asigura ca este mentinut un nivel optim de ingrijire, pentru a îmbunătății astfel rezultatele obținute la pacienții cu cancer.
Daca doriti sa obtineti mai multe informatii despre FABC inainte de a trece la chestionar, va rugam vizitati https://www.fabc.ro

Acest chestionar este format din 24 de intrebari!

Informațiile pe care le veti furniza in cadrul acestui sondaj vor fi colectate in mod anonim și confidențial și raportate in mod agregat. Nimic nu vă va fi atribuit direct personal. Rezultatele sondajului vor fi împărtășite pe scară largă cu profesioniștii din domeniul sănătății, factorii de decizie, asociații de pacienți și mass-media, contribuid la îmbunătățirea parcursului pacientului oncologic în sistemul de sănătate.
Participarea este voluntara si va puteti retrage in orice moment.
Avand in vedere toate informatiile de mai sus, sunteti de acord sa participati la acest sondaj? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy