Inscripció a l'espai virtual de socis del CEO (WhatsApp)
Al CEO ens agrada escoltar els nostres socis/es i ens n’adonem que una de les inquietuds que més ens transmeten és la falta de comunicació amb la resta de membres del centre per poder fer activitats a la muntanya.

A partir d’aquí, després de trencar-nos les banyes de com abordar i suplir aquesta necessitat, i evidentment, aprofitant els recursos que ens ofereixen les noves tecnologies, se’ns acudeix intentar ajuntar el màxim de socis en una mateixa plataforma, com és la de WhatsApp i permetre aquesta esperada comunicació entre vosaltres.

Aquest grup està pensat, fet i creat exclusivament per facilitar la comunicació entre vosaltres, que cap es quedi sense l’oportunitat de fer una sortida a la muntanya, ni de conèixer algun altre membre amb les seves mateixes aficions i disponibilitats horàries.

Com és comprensible les activitats sorgides a través d’aquest grup de WhatsApp no estan assegurades pel CEO, per tant els socis es fan responsables d’ells mateixos i del grup que es formi. Com a entitat sempre recomanem tenir assegurança quan es fa qualsevol tipus d’activitats o esports a l’aire lliure.
Nom *
Cognoms *
Telèfon mòbil *
Adreça electrònica *
Interessos
Normativa del grup de WhatsApp:
• Cal ser soci/a del CEO
• No es pot faltar el respecte
• No es pot parlar ni enviar informació sobre temes que no estiguin relacionats amb la finalitat del grup (política, futbol, temes actualitat, etc.)
Política de privacitat i protecció de dades:
*Les dades recollides en aquest formulari només serviran per comprovar l'estat vigent de soci i actualitzar les dades de contacte.
* Unint-te a aquest grup acceptes la Política de protecció de dades personals del Centre Excursionista d’Olot (que trobaràs de manera detallada a la pàgina web del CEO www.ceolot.cat/proteccio-dades-personals/)
Si estàs d'acord amb tot el proposat, prém envia i procedirem a inscriure't al grup de WhatsApp de socis del CEO! ;-)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy