Ko kroji ekološke politike?
Centar za razvoj ideja u saradnji sa Kancelarijom za mlade Grada Beograda i akademskom debatnom mrežom Otvorena komunikacija organizuje debatu na temu: "Ko upravlja politikama zaštite životne sredine?" povodom Svetskog dana zaštite životne sredine (World Environment Day – WED), koji se obeležava svake godine 5. juna, u više od sto zemalja sveta.

Kako bismo skrenuli pažnju na značaj pitanja zaštite životne sredine, odlučili smo da debata bude organizovana dan ranije, 4. juna, čime ukazujemo na potrebu preventivnog delovanja, umesto saniranja posledica.

Događaj će se održati u prostorijama Kancelarije za mlade Grada Beograda – Gnezdu (Masarikova 5, šesti sprat), u ponedeljak, 4. juna, sa početkom od 18h. Prijave za prisustvo događaju su obavezne i mogu se izvršiti popunjavanjem formulara.

Tokom trajanja događaja, biće postavljena kutija za prikupljanje plastičnih čepova, koje će članovi Centra proslediti organizaciji Čepom do osmeha. Pozivamo sve učesnike da ponesu čepove i na taj način podrže akciju.

Ime i prezime *
Your answer
E-mail *
Your answer
Kontakt telefon
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms