Tájékoztatás a Múzeumi Műsorról
Személyes adatai védelme számunkra különösen fontos, ennek megfelelően kezelésük során folyamatosan gondoskodunk azok biztonságáról.
Adatkezelésünk mostantól a 2018. május 25-én hatályba lépő Általános Adatvédelmi Rendeletnek (az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 számú Általános Adatvédelmi Rendelet – a „GDPR”) is megfelel.

A fenti okokból új adatvédelmi szabályzatot vezetünk be, melyet a következő linken olvashat el: http://www.hermuz.hu/hom/images/latogatoinknak/marketing_komm/adatkezelesi_tajekoztato_2018.pdf, amelyben egy helyen megtalál minden információt arról, hogy hogyan biztosítjuk a személyes adatai védelmét, és hogyan kezeljük adatait.

A megváltozott adatvédelmi szabályok értelmében a Herman Ottó Múzeum kizárólag abban az esetben küldhet Önnek a továbbiakban is tájékoztatást a múzeumi programokról, ha Ön hozzájárul a személyes adatainak kezeléshez.
Amennyiben nem kívánja a Herman Ottó Múzeum Múzeumi Műsorát a jövőben elektronikus formában megkapni, a lenti kérdéssorban kattintással leiratkozhat a listáról.

Amennyiben a továbbiakban is szeretne a Herman Ottó Múzeumtól tájékoztatást kapni, szintén a lenti kérdéssorban az IGEN gombra kattintással szükséges megerősítenie ebbéli szándékát.

Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.

Ha az általunk kezelt személyes adataival kapcsolatban kérése van, kérjük, írjon a muzeumimusor@gmail.com e-mail címre.

Köszönettel:
Herman Ottó Múzeum
Név *
Your answer
E-mail cím *
Your answer
HOZZÁJÁRULÁS (az IGEN gomb választásával Ön továbbra is megkapja a múzeumtól a Múzeumi Műsort, a NEM gombra kattintva töröljük a rendszerünkből) Köszönjük, ha az IGEN gombot választja! *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy