Εκδήλωση Ενδιαφέροντος συμμετοχής στην "Ομάδα Εργασίας για τον Ήχο στην Εκπαίδευση"
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στην Ομάδα Εργασίας της "Ελληνικής Ένωσης για τη Μουσική Εκπαίδευση" (ΕΕΜΕ) με θέμα "Ήχος στην Εκπαίδευση". Μέτά την ολοκλήρωση της πρώτης πρόσκλησης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα στοιχεία που θα μας δώσετε στην φόρμα. Μια σύντομη περιγραφή της Ομάδας Εργασίας είναι η Εξής:

1. Σκοπός. 
Η Ομάδα Εργασίας για τον «Ήχο στην Εκπαίδευση» (sound in education – στο εξής «ομάδα») έχει σαν σκοπό την έρευνα και την υλοποίηση επιστημονικών δράσεων με επίκεντρο τη σύζευξη Μουσικής και Ήχου σε θέματα παιδαγωγικής, διδακτικής, γραμματισμού και αγωγής γενικότερα

Θα είναι μια ομάδα που θα λειτουργεί κατά βάση εξ αποστάσεως σύγχρονα και ασύγχρονα με μέλη που ενδιαφέρονται για το θέμα και προτίθενται να συνεισφέρουν στο έργο της ομάδας, σύμφωνα με τις προσωπικές τους επιστημονικές και εκπαιδευτικές αναζητήσεις αλλά και δεξιότητες που μπορεί να αφορούν στην χρήση ξένων γλωσσών, στην τεχνογνωσία δημιουργίας ηλεκτρονικών εγγράφων, οργάνωσης αρχείων, δεδομένων κ.λπ. 

Η Ομάδα εργασίας «ήχος στην εκπαίδευση» θα λειτουργεί όποτε χρειάζεται με βάση επιστημονική τεκμηρίωση των δράσεών της, θα επέχει θεσμική διάσταση ως ομάδα με διαδικασίες που θα διασφαλίζουν την εγκυρότητα των εργασιών της και θα μπορεί να συνεργάζεται με άλλους θεσμικούς φορείς που σχετίζονται με τον ήχο στην εκπαίδευση. 

Αναμένεται ότι θα δίνεται ετήσια βεβαίωση συμμετοχής.

2. Ανεμενόμενο έργο της είναι: 

α. Η μελέτη και η σύνδεση των ηχητικών σπουδών (sound studies) με την εκπαίδευση και ειδικότερα με τη μουσική εκπαίδευση. 

β. Η διερεύνηση της εθνικής και της διεθνούς πραγματικότητας στο ζήτημα του «ήχου στην εκπαίδευση» και η επιστημονική προσφορά στον τομέα αυτό στην ελληνική και την αγγλική.

γ. Η διοργάνωση επιστημονικών δράσεων όπως:

- η ενίσχυση των ήδη υπαρχόντων δικτύων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Εθνικό Επιστημονικό Δίκτυο Εκπαίδευσης «Ήχος: Περιβάλλον, Άνθρωπος, Πολιτισμός», International Network for Sound in Education),

- η έκδοση περιοδικού (International Journal for Sound In Education), 

- η διενέργεια εθνικών επιμορφώσεων είτε της Ε.Ε.Μ.Ε., είτε σε συνεργασία με φορείς του Υπουργείου, 

- η επιμέλεια εκδόσεων για τον ήχο στην εκπαίδευση, εκπαιδευτικού και επιμορφωτικού υλικού για τον ήχο στην εκπαίδευση κ.λπ.

3. Συνεργαζόμενοι φορείς είναι οι συναρμόδιοι φορείς του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και η Ελληνική Εταιρεία Ακουστικής Οικολογίας (Ε.Ε.Α.Ο.).

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Επώνυμο στα Ελληνικά
*
Όνομα στα Ελληνικά
*
Επώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες
*
Όνομα με λατινικούς χαρακτήρες
*
Ιδιότητα/ες Μέλους
*
Required
email
*
Κινητό τηλέφωνο
*
Διαθέτω viber
*
Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου για συμμετοχή στην Ομάδα Εργασίας της ΕΕΜΕ με θέμα "Ήχος στην Εκπαίδευση".
*
Γνωρίζω ότι τα προσωπικά μου στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη λειτουργία της ομάδας δεν θα κοινοποιηθούν δημόσια και γενικά θα υπάρχει σεβασμός των στοιχείων μου όπως αρμόζει, γι' αυτό και τα παραχωρώ στη φόρμα αυτή.
*
Τυχόν παρατηρήσεις που θέλετε να σημειώσετε - προσθέσετε.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy