Anketa putovanja i mobilnosti za potrebe izrade Prometne studije za uspostavu mreže linija javnog županijskog linijskog prijevoza putnika autobusom u Istarskoj županiji

Poštovane građanke i građani Istarske županije,

Istarska županija naručila je izradu studije za uspostavu mreže linija županijskog linijskog autobusnog prijevoza putnika. Ovo je jedan u nizu projekata koji za krajnji cilj ima uspostaviti kvalitetan ukupni prometni sustav na našem području. Dio tog sustava je i javni prijevoz putnika, u budućnosti integrirani javni prijevoz putnika, kojeg će u budućnosti moći koristiti gotovo svi građani i posjetitelji naše županije.

Kako bi što bolje utvrdili postojeće stanje, te potrebe za putovanjem i mobilnošću vas, građanki i građana Istarske županije, potrebno je provesti adekvatna istraživanja. U tu svrhu provodi se i prikupljanje podataka putem ankete koja je pred vama. 

Na većinu postavljenih pitanja vas molimo da odgovorite na način da u za to predviđenom polju označite vaš odgovor. Na pitanjima gdje je to potrebno upišite točan podatak na za to predviđenu crtu u polju za odgovore. Na svako pitanje molim dajte samo po jedan odgovor.

Unaprijed zahvaljujemo!


Sign in to Google to save your progress. Learn more
1. Kojeg ste spola? *
2. Kojoj dobnoj kategoriji pripadate, odnosno koji je vaš broj navršenih godina starosti?
*
3. Koji je najviši stupanj vašeg obrazovanja?
*
4. Koji je vaš status vezano uz zaposlenje ili pohađanje obrazovanja?
*
5. Koliko osoba živi u vašem domaćinstvu?
*
6. Koliko iznose vaša osobna mjesečna neto primanja?
*
7. Koliko iznose mjesečna neto primanja u vašem čitavom kućanstvu?
*
8. U kojem naselju stanujete? Označite grad ispod pored imena grada ili ako je u pitanju neki drugi grad ili naselje, upišite njegovo ime ispod na crtu pod "Ostalo".
*
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Sveučilište Sjever. Report Abuse