Curs Iniciació al Vinyasa Yoga
amb la Lola Molina.

Aquest curs està orientat a introduir-te al vinyasa yoga. Aprendràs les bases i podràs resoldre dubtes per tal d'iniciar-te poc a poc i poder assistir a classes grupals.
Aquest curs és ideal per a persones que mai han fet ioga abans, o que han començat fa poc i volen aprofundir. També per als alumnes que han realitzat el Curs d'Iniciació al Hatha Ioga a l'escola i a tots aquells practicants que vulguin consolidar les arrels.
Vinyasa és una paraula en sànscrit composta de dos termes, Nyasa vol dir col·locar i Vi de manera especial o específica.
En la pràctica de ioga, vinyasa es refereix a col·locar cada asana o moviment de manera especial amb cada inhalació i exhalació. És un estil de hatha ioga dinàmic que promou el moviment en sincronia amb la respiració.
El vinyasa permet que el practicant contacti amb el silenci, aquesta joia tan apreciada que obre les portes a la introspecció i autoconeixement, i de la qual la vida quotidiana moltes vegades ens allunya. Durant la pràctica es flueix d’una postura a una altra coordinant la respiració amb el moviment, practicant de forma conscient, dinàmica i fluida, promovent així la quietud, concentració i la ment enfocada.
El vinyasa inclou precisió, claredat, suavitat i pulcritud en cada asana a través de la consciència en la respiració, és el gaudi de posar cada part del cos al seu lloc amb paciència i bellesa, com si d'un ritual es tractés, escoltant i estant present, movent-nos de forma compassiva i receptiva a les necessitats físiques, energètiques, emocionals i mentals de cada individu.

EL NOSTRE ENFOCAMENT:
Ensenyem vinyasa de forma creativa, amable i reconeixent la diversitat de cossos i necessitats. El nostre enfocament és un Vinyasa on el repte no és l'habilitat per fer formes complexes sinó la capacitat de ser i estar en atenció i creativitat en cada inhalació i exhalació, fluir de postura en postura, fluir interna i externament a partir d'escoltar i estar present.

OBJECTIUS DEL CURS:
Disminuir la dispersió mental i l'ansietat a partir d'incrementar la sensibilitat cap al cos i la respiració, i l'habilitat per mantenir-se present en el mateix cos i la seva respiració.
Construir autoconfiança i autoestima a partir de perdre por al cos i de familiaritzar-se amb el moviment conscient, suau i fluid.
Experimentar atenció, concentració i calma encara dins una activitat física que requereix d'energia i repte acurat.

A cada classe treballarem amb exercicis de coordinació que ens ajudin a preparar el cos per a la pràctica d'asana i utilitzarem eines de suport per anar obrint el cos gentilment i oferir-li nous escenaris per a un moviment fluid i lliure de tensions.

Professora: Lola Molina

Dates: 31 de maig i 7,14,21 i 28 de juny (divendres)
Horari: 17:00 a 18:00
Preu: 65 €
Es lliurarà dossier amb material gràfic.

+ INFORMACIÓ:
www.zonaioga.com | info@zonaioga.com | Tel.: 687743023 (també whatsapp)

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service