CISV Bulgaria Membership and Programmes Application Form 2018  
Скъпи родители,

Благодарим Ви за това, че желаете Вашето семейство да бъде част от CISV. След като попълвате този формуляр, това означава, че споделяте ценностите на нашата организация и искате да допринасяте за нейното развитие.
Моля, имайте предвид, че апликационния формуляр се попълва от родителя на кандидата за участие в програма, като само раздел “Интереси на кандидата за участие в програма” се попълва от самия кандидат.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
I. За CISV
Основана през 1950 година, CISV International има над 200 клона в повече от 70 страни по света. CISV дава възможност на деца и младежи от различни страни по света да участват в международни и национални програми в области като човешки права, мир и мирното разрешаване на конфликти, устойчиво развитие и толерантност, като същевременно изграждат приятелства от ранна възраст.

CISV Bulgaria e неправителствена организация с нестопанска цел, а дейността й се осъществява от екип от доброволци – родители, преподаватели, младежи и др. Основана през 2013 година, CISV Bulgaria работи за това повече деца и младежи да имат възможност да участват в национални и международни CISV програми. Чрез участието си в тези програми, децата освен, че изграждат ценни приятелства за цял живот и обогатяват своето разбиране за света, те развиват много личностни качества и умения.

II. Заявление за членство
Има два вида членство в CISV Bulgaria - фамилно и индивидуално. Фамилното членство е за семейства, които имат едно или повече деца. Индивидуалното членство е за младежи и възрастни на 18 и повече години. Членството е валидно от януари месец до декември месец на текущата година.
Избери членство: *
Required
Аз или моето семейство сме: *
Кой ми препоръча CISV Bulgaria (само за нови членове на организацията)
Съгласие за доброволческа дейност 2018
CISV Bulgaria е  доброволческа организация, като голяма част от задълженията и отговорностите се изпълняват от нейните членове - доброволци. За да се развива дейността на CISV в България е необходимо всички членове, на база на своите умения и интереси, да се включат в тези местни дейности, в които биха могли да бъдат най-полезни. По този начин, всеки член допринася за развитието на CISV Bulgaria и съответно за програмите, в които участват децата.

Доброволческата дейност е изискване към родителите, които изпращат своите деца за участие в международни програми.  
Имам познания и интерес да помагам в една от следните дейности: *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy