Σεμινάριο Σουηδικών Α1
Ο μαθητής/Η μαθήτρια αρχίζει τα μαθήματα χωρίς να προαπαιτείται καμία γνώση της Σουηδικής γλώσσας. Το σεμινάριο στοχεύει και επικεντρώνεται σε πρακτικές εφαρμογής της Σουηδικής γλώσσας, καθώς και στην ανάπτυξη γλωσσικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων. Ο σκοπός είναι μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, ο μαθητής/η μαθήτρια να φτάσει σε ένα επίπεδο Α1.

Η Μήνα Γιουβανάκη, έχει σπουδάσει Γλωσσολογία, με Bachelor στη Γλωσσολογία και Μέσα και διδάσκει Σουηδικά 17 χρόνια. Αγαπά την Σουηδία και τον πολιτισμό της, το οποίο το μεταφέρει μέσα από την διδασκαλία της. Φιλοδοξεί να εμπνεύσει και να ανοίξει τους ορίζοντες των μαθητών της.

Επίπεδο Α1,A2
Έναρξη: Τρίτη 4 Φεβρουαρίου
Kάθε Τρίτη 17:00-19:00 στη Balkan Heart (Αλ. Δελμούζου 8-κέντρο)
Διάρκεια: 5 μήνες
Συνολικό κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ/μήνας


Η εγγραφή γίνεται με την καταβολή του ποσού του πρώτου μήνα πριν την έναρξη του σεμιναρίου

***Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης

Για οποιαδήποτε πληροφορία βρισκόμαστε στη διάθεσή σας στο balkanheart@usbngo.gr ή στο 2310.215.629
Ονοματεπώνυμο *
Your answer
Email *
Your answer
Τηλέφωνο *
Your answer
Ηλικία *
Your answer
Δίνω τη θετική μου συναίνεση στην επεξεργασία, αποθήκευση και μεταβίβαση των προσωπικών μου δεδομένων σε βάση δεδομένων που κρατά ο οργανισμός Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων. Τα δεδομένα μου θα κρατηθούν σε φυσική είτε ηλεκτρονική μορφή για 3 χρόνια. Η συγκατάθεση μου είναι ελεύθερη και έχω λάβει γνώση όλων των όρων για τη διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων. Έχω διαβάσει προσεκτικά την πολιτική απορρήτου, πριν απαντήσω. Πληροφορίες για τη Πολιτική Απορρήτου μας: bit.ly/2MqUsik * *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy