Prosapuljen 2014

Prosa, fagforeningen for it-professionelle, tilbyder to gange årligt økonomisk støtte til studerende på DIKU. Dette sker igennem fagrådet som formidler pengene til de øvrige foreninger på DIKU. Du kan som repræsentant for en forening, eller som enkelt studerende, søge en bid af kagen ved at udfylde denne formular.

Datalogisk Fagråd anbefaler datalogistuderende at blive medlem af Prosa da det er gratis, styrker det sociale fællesskab på DIKU (med 45 kr. per indmeldte studerende) og det faglige fællesskab efterfølgende. Indmeldelse kan ske på https://www.prosa.dk/bliv-medlem/online-indmeldelse/studerende/meld-dig-ind-nu/

Ansøgningen tages i betragtning i fagrådet, hvor alle sociale foreninger er repræsenteret som besluttet til den årlige generalforsamling. I tilfælde af at summen af ansøgninger overskrider støttepuljens omfang, vil der blive prioriteret og eventuelt reguleret i beløbene hvor det kan lade sig gøre.

Fagrådet modtager pengene fra Prosa og udbetaler dem til private konti imod kvitteringer som er i overensstemmelse med de beløb som et formål tildeles. Husk derfor at gemme kvitteringer. De kan enten afleveres fysisk eller sendes indscannet til fagrådets kasserer (Simon Shine). Husk at bemærke hvis beløbet som tildeles kun dækker en del af det som kvitteringen beskriver.

Frist for udfyldelse: Mandag den 18. februar 2014 kl. 12:00.
Herefter afholdes fagrådets fordelingsmøde kl. 17.

Vi skal i denne omgang fordele 36.500 kr blandt vores foreninger!
(Det er over dobbelt så meget som vi plejer!)

Frist for brug: Kvitteringer skal indsendes senest 1. september. Da vil en ny runde af Prosas støttepulje begynde, og beløb som ikke er reklameret vil falde tilbage til fagrådets disposition så andre foreninger kan søge dem.

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question