Anmälan till utvecklingsträffar
Nu är arbetet igång med att ta fram en strategi för utveckling av området Leader Tornedalen 2030!
I området ingår Haparanda, Övertorneå, Pajala och Kiruna kommuner.

Strategin ska visa vilka utvecklingsområden som vi tillsammans vill satsa på i nästa period 2023-2027. Därmed också hur vi ska prioritera finansiering av projekt.

Arbetet leds av en framtidsgrupp med bas från hela området, som är sammansatt av representanter från privat, offentlig och ideell sektor. Vi vill från start och under hela processen involvera intresserade aktörer från området i dialogmöten och workshops.

Vill du vara med och forma utvecklingen av framtiden i området? Anmäl dig till en eller flera av dialogmötena nedan. Anmälan gör du på länken nedan. Var med och sprid informationen!

Vi ser gärna en mix av deltagare från offentliga sektorn, näringsliv, kulturliv och privata personer med idéer på alla dialogmöten. Mötena genomförs digitalt via Teams och du får en länk till respektive möte när anmälningstiden gått ut. Sista dag för anmälan är fredagen den 21 maj.
E-post *
För- och efternamn *
Organisation/förening/företag/privat *
Välj deltagande vid en eller flera träffar
Träffarna är riktade till olika målgrupper och vill du så kan du välja att vara med på flera av träffarna. Vi skickar länken för respektive möte till din e-postadress innan mötet. Observera att anmälan via detta formulär senare än fredagen den 21 maj innebär att vi inte kan garantera att du får länken.
Jag vill delta på följande träffar *
Required
E-post med utskick *
Required
Hantering av personuppgifter
Tornedalen 2020 lagrar uppgifter om namn, organisation och e-post. Personuppgifter hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen och Tornedalen 2020:s rutiner. Uppgifterna i registret används för att ge dig information om denna och kommande aktiviteter samt för redovisning av kostnader till Jordbruksverket. Genom att delta i evenemanget och skriva upp dig på listan godtar du Tornedalen 2020:s hantering av dina uppgifter.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy