Opskrivning til bolig i Karise Permatopia
Udfyld og indsend denne formular for at blive skrevet op til en bolig i Karise Permatopia. Det tager højst 5-10 minutter - afhængig af husstandens størrelse og boligønsker.

Der skal indtastes oplysninger om husstandens nuværende bolig, husstandens medlemmer og ønsket bolig i Karise Permatopia, samt hvorfor - og fra hvornår - du/I vil bo i dér.

Det koster 200 kr. pr. år i kontingent til Karise Permatopia at være skrevet op til en bolig i Karise Permatopia. Husstanden får anciennitet fra datoen for modtaget medlemskontingent.

De 200 kr. indbetales til Karise Permatopias konto i Merkur Andelskasse, regnr: 8401 konto: 1054875. HUSK ifm. indbetalingen at oplyse tlf. på husstandens kontaktperson.

Boligtildeling sker efter følgende principper:
1. Der efterstræbes følgende demografiske fordeling af husstande: 20% unge uden børn, 40% børnefamilier, 30% midaldrende (uden hjemmeboende børn) og 10% ældre.
2. Der efterstræbes at der kommer til at bo 130 voksne og 60 børn i Karise Permatopia - med en ligelig fordeling af køn.
3. Ifm. tildeling af almen lejebolig foretrækkes husstande, som vil være andelshavere i Andelsselskabet - og bidrage til driften af landbruget, forsyningsanlægget og fællesgården med et par timer pr. uge.
4. Tildeling af andels- eller ejerbolig sker kun til husstande, som vil være andelshavere i Andelsselskabet - og bidrage til driften af landbruget, forsyningsanlægget og fællesgården med et par timer pr. uge.
5. Der tages hensyn til anciennitet.

Læs mere om Karise Permatopia på www.permatopia.dk. Har du/I spørgsmål vedr. opskrivningen, så e-mail til info@permatopia.dk

Hvis du skriver dig op giver du samtykke til at vi behandler dine almindelige personoplysninger så som navn, adresse og fødselsdato som vi modtager fra dig. Disse opbevares og behandles jf. Karise Permatopia a.m.b.a.s vedtægter. Hvis du vil have din opskrivning og dermed dine personoplysninger slettet eller berigtige oplysninger eller have en kopi af vores oplysninger om dig kan du skrive til info@permatopia.dk.
Vi videregiver ikke dine personoplysninger med mindre du bliver tildelt en bolig hvor efter vi vil videregive dit navn og adresse til en af følgende tre KP Ejer, KP Andel, KP Almen samt til KPO. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre end de her nævnte.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy