Inschrijvingen Chiro Sint-Anna 2019-2020
Op 15 september is het weer zover, startdag van een nieuw chirojaar. Om alles vlot te laten verlopen is dit het document om jullie (dochter) in te schrijven. Sinds vorig jaar werken wij met een ledenstop, dit wil zeggen dat er een beperkt aantal leden per afdeling toegelaten worden. De leden van vorig jaar hebben sowieso plaats in hun afdeling. Nieuwe leden zullen na de deadline (13 september) een mail krijgen of ze al dan niet plaats hebben.

Onderaan zien jullie een extra optie staan "een bezoek van de leiding thuis", dit was er vorig jaar nog niet. Dat houdt in dat jullie kunnen kiezen of de leiding al dan niet bij jullie dochter op bezoek komt. Deze optie is toegevoegd voor ouders en leden die extra persoonlijke informatie willen doorgeven aan ons. Zeker geen verplichting dus. Wanneer jullie hiervoor kiezen zal de leiding met jullie contact opnemen om verder af te spreken.

De deadline om jullie in te schrijven is 13 september. Hierna zal iedereen, zowel oude als nieuwe leden, een mail ontvangen met de verdere uitleg over inschrijvingsgeld en het verdere verloop van het jaar.

Wij hebben er alvast zin in
Groetjes leiding Chiro Sint-Anna
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy