Inschrijving (kook)crew/begeleiders EJW 2024
Het eerstejaarsweekend komt er weer aan en daarvoor hebben wij natuurlijk weer hulp bij nodig. Schrijf je daarom nu in als (kook)crew of begeleider! Heb je nog andere vragen of vind je het gewoon leuk om wat aan de commissie te vertellen? Voeg het toe aan het op- of aanmerkingen tekstvak onderin het formulier. Voor dringende vragen kun je ook altijd mailen naar weekend@svia.nl 

Kookcrew
Als lid van de kookcrew help jij tijdens het weekend met het koken van de maaltijden. Wat natuurlijk super leuk is, maar ook heel belangrijk, aangezien er op het EJW hard gesport en gefeest wordt. Dan is een goede bodem erg belangrijk! Heb jij zin om een weekend lekker te koken (aka wat groentjes snijden en tosti's bakken) en te feesten? Join de kookcrew!

Crew
Als lid van de crew ben je een soort algemene hulp. Zo help je de weekendcommissie, en sta je bijvoorbeeld achter de bar. Je helpt met het opzetten van activiteiten en doet eigenlijk van alles! Lijkt het jou nou super leuk om ons te helpen tijdens het weekend? Word crewlid!

Begeleider
Als begeleider begeleid jij een groepje eerstejaars leden door het weekend heen. Niet alleen zorg jij ervoor dat al je eerstejaars bij de activiteiten zijn, maar ook voor de gezelligheid in de groep! Dit doe jij natuurlijk niet alleen, want begeleiden doe je in een tweetal. Heb jij zin om de nieuwe eerstejaars leden te laten zien hoe leuk via is, word begeleider!

Let wel: het inschrijven op deze pagina betekent nog niet dat je mee mag als begeleider of crew. De weekendcommissie zal een selectie maken en contact opnemen met alle ingeschrevenen over het besluit. Probeer dus overtuigend in je geschiktheid te zijn :)

Houd er rekening mee dat je als (kook)crew of begeleider een kaartje moet kopen!

Het EJW 2024 gaat plaatsvinden van vrijdag 27 september t/m zondag 29 september. De uiterlijke dag om je in te schrijven is 30 mei.  
Email *
E-mailadres *
Naam *
Wat zou je willen doen? (Meerdere keuzes mogelijk *
Required
Begeleider waarmee je samen wilt: 

Het begeleiden van een groepje tijdens EJW gaat in tweetallen. Als je wilt begeleiden en al een tweetal gevormd heb, vul de naam van degene met wie je samen wilt begeleiden hier in. Wil je begeleiden maar heb je nog geen tweetal? Dan zullen wij proberen je te koppelen!
Motivatie *
Minimaal twee zinnen!
Telegram @? *
Vragen en/of opmerkingen: *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Studievereniging via. Report Abuse