Inschrijfformulier 3T Interclub Competitie
De 3T Interclub Competitie is een jaarlijks terugkerende competitie die georganiseerd wordt door OWC Oldenzaal. Gedurende het seizoen worden er wekelijks op dinsdagavond wedstrijden georganiseerd op de Herman Siers wielerbaan op het Hulsbeek. Deze 3T-ICC is zowel voor heren als dames toegankelijk. Er worden aparte klassementen opgemaakt voor de leeftijdscategorieën <19 jaar en >19 jaar.

Doordat de Interclub Competitie laagdrempelig is, is er jaarlijks een grote opkomst van enthousiaste renners. Zowel ervaren wedstrijdrenners als beginnelingen staan aan de start. Wel is het verplicht dat je in het bezit bent van een geldige KNWU-licentie (of KNWU-basislidmaatschap).

Let op! Indien je in bezit bent van een MYLAPS-chip, hou deze dan bij de hand! Deze heb je namelijk nodig om een succesvolle inschrijving in te dien...
Email address *
Wat is je voor- en achternaam? *
Wat is je leeftijd? *
Heb je een eigen Mylaps-Chip? *
Required
Mijn chipnummer is... (indien van toepassing)
Ben je lid van een wielervereniging? Zo ja, welke? *
Wat is je IBAN-rekeningnummer? *
Dit is nodig om je inschrijfkosten in rekening te brengen. De inschrijfkosten bedragen €1,50 per OWC-lid per wedstrijd of €3,00 per niet-OWC-lid per wedstrijd. Door een juiste IBAN-rekeningnummer toe te voegen geef je OWC Oldenzaal toestemming om het inschrijfgeld af te schrijven middels een automatische incasso. Door een foutief IBAN-rekeningnummer toe te voegen ben je uitgesloten van deelname en niet startgerechtigd.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy