12 Summits - Clean Up Top!

12 Summits
Samen naar de Top!

Tijdens de internationale Let’s Clean Up Europe week, zal in het weekend van zaterdag 13 mei de 12 Summits plaatsvinden. Can you make it to the top?!

Samen met enthousiaste sport- en natuurliefhebbers gaan we de hoogste top van alle provincies in Nederland zwerfafvalvrij maken!

Doel van het project is de hoogste punten van de 12 provincies in Nederland te beklimmen en deze schoon te prikken. Het gaat bij de prikactie niet zozeer om de hoeveelheid verzamelde afval, maar om meer aandacht te vragen voor het zwerfafvalprobleem. Het idee is om zo veel mogelijk organisaties en vrijwilligers bij elkaar te brengen om samen een schone en prettige leefomgeving te creëren!

Het concept kan je vergelijken met die van de Elfstedentocht, waarbij je voor iedere Summit die je afrondt bij ons een erkenning krijgt.

Heb je alle 12 Summits beklommen en schoongeprikt* dan kan je met ons mee naar het eiland Saba waar officieel het hoogste punt van Nederland ligt.

Meld je middels dit formulier aan!

Bedankt en hopelijk tot 13 mei!
Eda Ileri
Assistent projectmanager 12 Summits
E: eda@recyclevalley.nl

* We snappen dat het niet mogelijk is om op één dag alle summits te beklimmen. Mail daarom even om een haalbare planning af te spreken.

Voor welke summit meld je je aan?
Wat is uw mailadres?
(zodat we het programma kunnen mailen en een reminder kunnen sturen)
Your answer
Hoeveel personen (inclusief uzelf) meldt u aan?
Vanuit welke positie meldt u zich aan?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service