Заявка за включване в Националната платформа за възстановително правосъдие
Към настоящият момент платформата е неформална общност на специалисти и граждани, обединени от стремеж за съвместни действия по изграждането на едно възстановително по дух законодателство и прилагане на възстановителните практики в институции, организации и общности.

Към платформата може да се присъедини всеки заинтересован от прилагането на възстановителното правосъдие и неговото популяризиране.

Създаването на платформата се инициира от участвалите в националната конференция по възстановително правосъдие "Преосмисляне на престъплението и наказанието", проведена на 21 април 2018.
Декларацията, инициираща създаването на платформата може да прочете тук https://drive.google.com/file/d/1uTfh1kN-JxTHGDGB-EyVGgrhogen8-uN/view?usp=sharing

Във връзка с политиките за поверителност на личните данни на физически лица ви информираме, че събираните тук електронни адреси и имена са единствено за ползване на комуникация със заявителите и не се предоставят на трети лица, без тяхното изрично съгласие. Във всеки един момент, при поискване от страна на заявителя, събраните от блога www.restorativejusticebg.com данни ще бъдат заличени от неговият администратор: Елена Евстатиева, restoration_bg@yahoo.com

Заличаването на данните ви, както и различни видове ограничения, които искате да бъдат направени в комуникацията между вас, националната платформа и блога може да поискате на посоченият имейл адрес, като в заглавието на вашето писмо поставите етикет "Заличаване на данни" или "Ограничаване на ползването", със съответното пояснение за исканото ограничение.

Едновременно с това, с попълването на настоящата заявка, вие давате съгласието си да получавате информация от "Платформата за възстановително правосъдие" и да бъдете информирани за всички нейни инициативи, както и на нейните членове. Има две задължителни полета за попълване - име и имейл адрес. Останалите са по ваше желание и касаят бъдещи действия и инициативи на платформата.

Email address *
Име *
Your answer
Сфера на дейност
Your answer
Населено място (квартал), в което бихте могли да популяризирате инициативи и дейности на платформата
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service