Δήλωση συμμετοχής για τη συνάντηση του Απριλίου
Είστε έτοιμοι για απογείωση; Ελπίζουμε πως ναι, γιατί η συνάντηση του Bookworm για τον Απρίλιο θα γίνει κοντά στο διάδρομο.
Της Δευτέρα 15/4, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών θα φιλοξενήσει την κουβέντα μας για Το Τραγούδι του Χιλμπίλη (εκδόσεις Δώμα) και μαζί την Μαριλένα Καραμολέγκου, εκδότρια του βιβλίου, η οποία θα μας μιλήσει για την ιστορία πίσω από την επιλογή του (και όχι μόνο).
Η συνάντηση θα γίνει στο Media Room του αεροδρομίου. Πού βρίσκεται; Στο επίπεδο των αφίξεων, μπαίνετε από την είσοδο 1 και στρίβετε αμέσως δεξιά. Εκεί στα δεξιά στην άκρη θα δείτε την είσοδο. Ούτε εμείς ξέραμε ότι υπάρχει τέτοιο μέρος στο αεροδρόμιο.
Εννοείται ότι θα ανακοινώσουμε εκεί και το βιβλίο που θα διαβάσουμε το Μάιο, θα σας κληρώσουμε τα καθιερωμένα αντίτυπα και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τη φωτογραφική έκθεση #AthensAirportraits, μια «συνάντηση» 52 ξεχωριστών ιστοριών που μας αφηγήθηκαν πέρυσι ταξιδιώτες στους χώρους του αεροδρομίου.
Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση θα χρειαστεί να μας δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στην παρακάτω φόρμα, μέχρι την Κυριακή 14/4 στις 16.00..

Το πάρκινγκ για όσους έρθουν στη συνάντηση με το αυτοκίνητο θα είναι δωρεάν.

Σας περιμένουμε!
Όνομα *
Your answer
Επίθετο *
Your answer
Email
Your answer
Αποδέχομαι την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του Bookworm *
Θα κρατήσουμε με ασφάλεια, για 3 χρόνια, στα αρχεία μας μόνο τα απαραίτητα στοιχεία που θα μοιραστείτε μαζί μας, για να σας ενημερώνουμε σχετικά με τις δράσεις του Bookworm και με τις πρωτοβουλίες του στις οποίες συμμετέχετε. Θα σας παρέχουμε πρόσβαση σε αυτά και δυνατότητα απόσυρσής τους όποια στιγμή το θελήσετε. Για την αποθήκευση και τη διαχείρισή τους θα χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες της Google Inc. και The Rocket Science Group (Mailchimp). Aπό την εκδήλωση ενδέχεται να προκύψει οπτικοακουστικό υλικό και αυτό να χρησιμοποιηθεί σε αναρτήσεις στα social media ή/και σε άλλες ενημερωτικές πλατφόρμες του Bookworm ή/και των συνδιοργανωτών και χορηγών/υποστηρικτών της εκδήλωσης. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να εμφανίζεστε στο υλικό αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά πριν από την έναρξη της εκδήλωσης στο info@bookworm.gr.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service