Inschrijvingen 2de tot 7de jaar september 2020
Laat hier uw e-mailadres achter zodat we een bevestiging van inschrijving kunnen sturen.
Email address *
Digitale inschrijving voor schooljaar 2020-2021
Beste ouders,

Dit formulier is uitsluitend bestemd voor nieuwe leerlingen. Leerlingen die reeds bij ons op school zitten, zijn automatisch ingeschreven voor het volgende schooljaar. Dit is een geldige digitale inschrijving. De maatregelen omtrent de bestrijding van het coronavirus maken fysieke inschrijvingen voorlopig onmogelijk. Toch willen we u de kans geven reeds in te schrijven voor de overige studiejaren van onze school.

Alle informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, net zoals bij een papieren inschrijving. Uw inschrijving is pas definitief als het schoolreglement en het pedagogisch project ondertekend is. Bovendien beperken we, voor uw gemak, deze online inschrijving tot de essentiële informatie. De overige gegevens verzamelen we wel in gunstigere tijden.

Tip: Vul deze inschrijving in samen met je zoon of dochter, het is een speciaal moment: de stap naar een 'nieuwe' school. Tijdens je inschrijving kan je normaal al veel vragen stellen, dit valt nu helaas weg.... We hebben geprobeerd je toch van de nodige uitleg te voorzien tijdens je inschrijving! Neem gerust contact op met ons voor specifieke vragen!

Alvast bedankt voor uw vertrouwen in onze school en onze leerkrachten.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Scholengroep 13 Zuid-Limburg. Report Abuse