Valentin Futás regisztráció
Kérjük, amennyiben szeretnél rész venni 2017. feb. 18-án megrendezésre kerülő Valentin futáson, akkor a regisztráció kitöltésével segítsd a rendezvény lebonyolítását. A POLAR által felajánlott kedvezményeket a regisztrációban szereplő e-mali címedre kapod majd meg. Amennyiben szeretnél POLAR órát tesztelni, akkor erre is itt tudsz jelentkezni. Az első 10 jelentkezővel a POLAR e-mailben veszi fel a kapcsolatot a további adatok egyeztetéséhez!
Köszönjük! Várunk szeretettel!


adatvédelem:
A regisztrációval az érintett személyek kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervező, mint adatkezelő a megadott személyes adatokat kezelje. A szervező a redezvényre jelentkezők személyes adatait a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően, jelen rendezvénnyel összefüggésben kezeli. Az adatkezelés célja további információk nyújtása, a támogatók (eisberg Hungary, POLAR, BioPont) kommunikációjának elősegítése, továbbá saját marketingtevékenység folytatása. Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja.

Az adatszolgáltatás önkéntes. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban Infotv.) értelmében a szervező kezeli és lebonyolító dolgozza fel a regisztrálók személyes adatait. Az adatkezelés jogi alapja az érintett személyek előzetes, tájékozott és határozott hozzájárulása a jelen személyes adataik feldolgozásához és kezeléséhez a rendezvényen való részvétellel.

Email address
Név
Your answer
Ha POLAR órát tesztelnél, akkor írd le az e-mail címed ismét
Your answer
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms