Valentin Futás regisztráció
Kérjük, amennyiben szeretnél rész venni 2017. feb. 18-án megrendezésre kerülő Valentin futáson, akkor a regisztráció kitöltésével segítsd a rendezvény lebonyolítását. A POLAR által felajánlott kedvezményeket a regisztrációban szereplő e-mali címedre kapod majd meg. Amennyiben szeretnél POLAR órát tesztelni, akkor erre is itt tudsz jelentkezni. Az első 10 jelentkezővel a POLAR e-mailben veszi fel a kapcsolatot a további adatok egyeztetéséhez!
Köszönjük! Várunk szeretettel!


adatvédelem:
A regisztrációval az érintett személyek kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervező, mint adatkezelő a megadott személyes adatokat kezelje. A szervező a redezvényre jelentkezők személyes adatait a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően, jelen rendezvénnyel összefüggésben kezeli. Az adatkezelés célja további információk nyújtása, a támogatók (eisberg Hungary, POLAR, BioPont) kommunikációjának elősegítése, továbbá saját marketingtevékenység folytatása. Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja.

Az adatszolgáltatás önkéntes. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban Infotv.) értelmében a szervező kezeli és lebonyolító dolgozza fel a regisztrálók személyes adatait. Az adatkezelés jogi alapja az érintett személyek előzetes, tájékozott és határozott hozzájárulása a jelen személyes adataik feldolgozásához és kezeléséhez a rendezvényen való részvétellel.

Email address *
Név
Your answer
Ha POLAR órát tesztelnél, akkor írd le az e-mail címed ismét
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms